Rice protein Plantforce (vanilje) - 800g

Rice protein Plantforce (vanilje) - 800g
Se alle produkter fra Plantforce
Varenummer: 11735

Rice protein - Vanilje - fra Plantforce

Third Wave Nutrition risproteinet er utviklet for helsebevisste mennesker som er ute etter et proteinprodukt som kan oppfylle deres høye krav for kvalitet og naturlig smak.

Plantforce risprotein er utvunnet fra brune ris og 90% protein. Den er helt uten allergener som for eksempel melk, soya og gluten, noe som også gjør den perfekt egnet for folk som lever som vegetarianer eller har en vegansk livsstil. På grunn av sin allergivennlige naturtolerans er det egnet for selv de mest følsomme individer som ellers lider av oppblåst mage og ubehag etter andre protein supplement.

Plantforce Vanilla smaker naturlig av vanilje med en lett sødme og kan med fordel blandes i for eksempel ris- eller nøttemelk.

Produkter fra Third Wave Nutrition er produsert etter eksakte standarder for å sikre høyest mulig kvalitet (les mer under produksjon).

Oversikt:
• Laget av 90% protein
• Allergivennlig
• Fri for melk, gluten, soya
• Passer for veganere og vegetarianere
• Lett å fordøye
• God smak og 100% naturlig smak (i sjokolade og vanilje)

Produksjon:
Vi kontrollerer vår produksjon av risprotein i alle ledd. Vårt risprotein er et primært produkt i behandlingen av ris, som har som mål å gi den høyeste kvalitet av protein. Derfor er det ikke såkalte "rå-protein", som er et biprodukt av glukose eller andre sukkerarter, og heller ikke et slikt råstoff kjøpt fra tredjeparten.
For å gi den høyeste kvaliteten på risprotein er hvert trinn av fremstillingen kontrollert nøye. Vi bruker et minimum av varme og bruker ikke løsemidler som heksan under produksjon. Resultatet er en naturlig og velsmakende risproteinisolat (protein med en konsentrasjon på 90% eller høyere).

Etter at produksjonen er avsluttet, gjennomgår råmaterialene en serie av laboratorietester, av for eksempel tungmetaller, bakterier, mineraler, etc. Dette er for å sikre en høy og konstant kvalitetsstandard. Utføres på samme tid den mest omfattende screening for GMO (genmodifiserte organismer) for å sikre at ingen spor av GMO er til stede i råmaterialet. Dette er et spesielt krav som kun er pålagt i produkter produsert i EU.

Hvordan inntar jeg best Plant Force?
Smaken og teksturen av proteinpulveret kan variere sterkt, selv om man tar i betraktning at det kun er proteinpulver av samme type. I praksis er det en stor forskjell mellom ulike typer av risprotein, delvis på grunn av deres konsistens over hvordan de smaker. De fleste vet at myseprotein som blandes med vann minner om smaken av melk. Plant Force risprotein serien har en annen konsistens fra naturen og suppleres veldig godt med ris eller nøttemelk. Vi mener at det beste resultatet med Plant Force blir oppnådd ved å bruke det i oppskrifter. Derfor har vi utviklet en rekke oppskrifter med profesjonelle kokker som anbefaler at du starter med å teste om du trenger inspirasjon.

Oppskrift:
300 ml vann eller ris- eller nøttemelk
1 måleskje / 20gram (i posen) Plantforce Vanilla
1/4 moden avokado
En håndfull spinat (ca 30g)
1/2 frossen eller moden banan
1/2 teskje malt kardemomme
Muligens. 1 ts. honning.
Bland alt sammen i en blender. Spesielt ris melk med vaniljesmak utfyller oppskriften veldig godt, og i dette tilfellet er honning ikke nødvendig. Frossen banan gir best tekstur, men det fungerer også fint med moden banan. 

Ingredienser
Risprotein isolate fra brune ris, fortykningsmiddel (xanthangummi) E415, naturlig vanilje aroma, sødestof (steviolglycosider) E960

Næringsinnhold per 100g
Energi 1535 kj /362 kcal
Fett 2,7 g
-herav mettede fettsyrer 0,2 g
Karbohydrater 4,8 g
-herav sukkerarter 0,5 g
Kostfibre 4,4 g
Protein 74 g
Salt 0,01 g

Inngår i kategoriene
Protein pulver
Vegan Friendly Raw food

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.