Rapidlash

Vakre, lange vipper og fyldige bryn er ideelt for mange kvinner – og med vippe- og brynproduktene fra Rapidlash kan du oppnå drømmelooken din på bare noen få uker! Les mer om Rapidlash her.

3 Produkt(er)

Lengre og fyldigere bryn og vipper med Rapidlash

Drømmer du om å forlenge dine tynne og korte vipper og bryn, eller ønsker du rett og slett å gjøre de lange vippene enda sterkere? Uansett formål kommer Rapidlash til unnsetning for brynene og vippene dine!

RapidLash® har blitt anerkjent av fornøyde forbrukere over hele verden og har vunnet mange nominasjoner og skjønnhetspriser. Internasjonale forskningslaboratorier med flere tiårs erfaring i skjønnhetsbransjen har bidratt til å utvikle de avanserte vippe- og brynserumene, som bl.a. inkluderer Rapidlash øyenvippeforsterkende serum, som gir bemerkelsesverdige resultater.

Rapidlash sitt utvalg inkluderer blant annet:


RapidLash Eyelash Enhancing Serum

RapidLash vippeserum gjør drømmene dine til virkelighet med det innovative serumet som gjør vippene dine synlig lengre på bare 1-2 måneder.

RapidGlam Lash Enhancing Mascserum

Som navnet «Mascserum» tilsier, er RapidGlam Lash Enhancing Mascserum både en mascara og et serum, da det gir ekstra fokus til øynene med den sorte fargen og gir ekstra lengde, styrke og fylde etter 6 uker med den innovative formelen.

RapidShield Eyelash Daily Conditioner

RapidShield har flere funksjoner; den fungerer som en vippebalsam som gir deg sunnere vipper, og samtidig som en primer som kan legges under makeup for en mer intens look.

Vitenskapen bak Rapidlash

Rapid Lash serum er formulert med gunstige og spesielt utvalgte ingredienser som forbedrer og styrker brynene og vippene dine. Rapidlash har utviklet den innovative HEXATEIN® 1 COMPLEX-formelen som består av seks svært effektive ingredienser designet for å ta vare på og fukte vippene dine. Rapidlash øyenvippeserum, for eksempel, er formulert med avanserte polypeptider som bidrar til å forbedre utseendet til vippene med kun én påføring én gang om dagen.


Er Rapidlash trygt å bruke?

RapidLash Eyelash Enhancing Serum irriterer ikke øynene og er også egnet for extensions- og kontaktlinsebrukere.

Hvordan påfører man vippeserum?

  1. Øyet må være rent for rester av sminke eller øyekrem før du påfører Rapid Lash.
  2. Rapidlash påføres på bunnen av de øvre øyevippene – litt som en eyeliner.
  3. Start fra den indre øyekroken og jobb deg utover – rett ved bunnen av øyevippene dine.
  4. Rapidlash Eyelash Enhancing Serum bør brukes én gang daglig før sengetid.

Kjøp de effektive produktene fra Rapidlash som styrker, pleier og forlenger brynene og vippene dine. Hos Med24.no har vi rask levering og lave priser.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.