Hudpleie Hårpleie Hygiene Reiseapotek Reisetilbehør

Reisestørrelser

Med reisestørrelser har det aldri vært enklere å ta med seg favorittproduktene på farten uten at de tar for mye plass. Les mer om reisestørrelser her!

288 Produkt(er)

Reisestørrelser – ta med deg favorittproduktene dine på farten

Reisestørrelsene gjør det enkelt å ta med seg favorittproduktene på farten, enten du skal på ferie, forretningsreise eller bare vil ha dem i vesken for en dag på kontoret. De små størrelsene gjør det enkelt å ta med produktene i vesken eller kofferten uten at de tar opp for mye plass.

Reisestørrelser er en perfekt løsning for deg som ønsker å opprettholde den daglige rutinen uansett hvor du befinner deg. Du kan bruke reisestørrelser til å opprettholde en god hudpleierutine ved å ta med deg favorittproduktene dine i vesken, slik at du kan føle deg frisk og velstelt på farten.

I tillegg er reisestørrelser også en god løsning hvis du vil teste nye produkter før du investerer i en større størrelse. På denne måten kan du forsikre deg om at du har funnet riktig produkt før du bruker penger på en større flaske.

Alt i alt gjør reisestørrelser det enkelt å ta med seg de daglige pleieproduktene på farten, slik at du kan se frisk og velstelt ut uansett hvor du er.


5 populære reisestørrelser for personlig pleie

Det finnes mange forskjellige typer reisestørrelser, og når du forbereder deg til reisen, er det lurt å gå gjennom hva du bruker til daglig, slik at du ikke glemmer noe.

Her er noen eksempler på populære reisestørrelser du kan trenge:

  1. Sjampo og balsam – Finn reisestørrelser av dine favorittmerker for å holde håret friskt og velpleid.
  2. Ansiktsrens – Ansiktsrens i reisestørrelser gjør det enkelt å opprettholde en god hudpleierutine.
  3. Dag- og nattkrem – Ha alltid med deg din favoritt dag- og nattkrem på reisen, slik at du kan ta vare på huden din på best mulig måte.
  4. Body lotion – Ha med en liten flaske med din favoritt bodylotion i vesken for å holde huden myk og smidig.
  5. Tannkrem – Ta med deg en liten tube tannkrem for å holde tennene rene og friske.

Reisestørrelser i håndbagasjen – hva kan du ta med?

Hvis du reiser, trenger du ikke alltid en stor koffert for å sjekke inn. Hvis det er første gang du reiser med bare håndbagasje, lurer du sikkert på hvilke væsker og flytende produkter som hudpleie, sminke og personlig pleie som er tillatt.

Det finnes begrensninger for hvilke væsker du kan ta med i håndbagasjen. Dette avhenger selvfølgelig av flyselskapets og reisemålets spesifikke regler, men generelt kan du ta med deg væsker i reisestørrelse i håndbagasjen så lenge de overholder flyselskapets gjeldende regler for innholdsbegrensninger.

De aller fleste flyselskaper tillater reisestørrelser i håndbagasjen, så lenge hver beholder ikke er større enn 100 ml. Og totalt ikke mer enn 1 liter. På de fleste flyplasser kan du få en pose på 1 liter som rommer alle reisestørrelsene dine. Dette gjør det mye enklere å holde styr på reisestørrelsene når de tas ut av håndbagasjen før du går gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.