Hårpleie til menn

Vi elsker alle en god hårdag. Dessuten krever de mest populære frisyrene i dag en god hårvoks. Derfor har vi hos Med24.dk samlet et utvalg av de mest populære og effektive hårproduktene for menn - tilmed til gode priser og tilbud. Nedenfor kan du finne det hårstylingproduktet som matcher dine behov og ønsker!

Se mer om hårpleie for menn

81 Produkt(er)

Hvordan velge de riktige hårproduktene

Gjennom livet vil du oppleve skiftende frisyrer og mye erfaring med å velge de riktige hårproduktene. Håret vårt er det som kjennetegner oss, og derfor er det viktig for mange at det ser helt riktig ut og har den rette glansen.

Det er også de små tingene i livet som teller. Det kan fort oppstå en følelse av mestring når noen legger merke til at vi har gjort det lille ekstra. Det er ikke mye som skal til for å påføre en hårvoks som gir looken din det lille ekstra som får damene til å se din vei. Så det kan aldri gå galt å investere i en hårvoks.

Det er imidlertid ikke alltid like lett å velge et merke når det finnes et bredt utvalg av produkter å velge mellom, så vi hjelper deg med denne korte guiden til å velge riktig hårvoks.

Hva er hårvoks?

En voks er et stylingprodukt med en "kremaktig" konsistens som påføres i håret, slik at du enkelt kan style håret og gi det den teksturen eller det unike utseendet du ønsker. En voks bidrar også til at frisyren forblir den samme eller enkelt kan styles på nytt i løpet av dagen.

Hårvoks finnes i mange forskjellige varianter. Mange er ikke klissete, mens andre kan gi en klissete følelse, da de er mer som en gelé.

Velge en hårvoks

Hårtypen din har stor innvirkning på valget av voks. De fleste hårprodukter angir styrke eller hold innenfor visse intervaller. Jo høyere tallet er, desto mer struktur og hold gir det ofte.

De lavere tallene mellom 1-3 er derfor mest rettet mot menn med fint og tynt hår, mens høyere tall som 5-7 brukes til krøllete, tykt og sterkt hår. Hvis du vil at håret skal sitte på en spesiell måte som krever at det "stikker ut" i luften osv., trenger du selvfølgelig en voks med høy styrke.

Men det kan også være at du ønsker en voks som gjør at håret kan restyles i løpet av dagen, eller en voks som gir en viss glans, matthet eller mykgjørende effekt, noe som også varierer fra produkt til produkt.

Morgenhår

Den rufsete, naturlige morgenfrisyren har blitt en trend igjen. Til denne stilen er det viktig å finne en voks som ikke får håret til å falle fra hverandre. Voksen skal helst ha en mykgjørende effekt på håret, slik at det får en sunn utstråling og en skinnende effekt.

Voks for tynt og fint hår

Hvis du har veldig fint eller tynt hår, er det viktig å unngå voks som er fet og myk, da dette vil føre til at håret faller fra hverandre. Se i stedet etter en voks med sterkt hold som kan gi håret ekstra volum - dette kan variere avhengig av formål og preferanser.

Kort hår er en av de vanligste frisyrene blant menn. Å velge hårvoks kan virke enklere, ettersom all voks kan brukes på kort hår, men samtidig vanskeligere ettersom utvalget plutselig blir stort. Bare husk på intervallene ovenfor - enten stylingen din krever en viss utstråling og sterkt eller lett hold.

Mange korthårede menn er ivrige brukere av ID-voks, som finnes i både ID Hair Hard Gold og ID Hair Extreme Titanium. Men hvis du har veldig tykt kort hår, anbefales en fibervoks som Bjorn Axen Fiber Fudge for sterkt hold med en lett og naturlig glans.

Voks for mellomlangt hår

Mellomlangt hår og den klassiske pulled-back-frisyren krever hårvoks med sterkt hold. Samtidig bør voksen ikke være for blank, da dette lett kan få håret til å se fett ut. Hvis du derimot ønsker en mer våt look, trenger håret en viss glanseffekt.

De fleste har forelsket seg i Derma Man Mud Wax og HH Simonsen Brown Matte Clay Wax i denne forbindelse.

Voks for langt hår

I langt hår er en voks som gir fylde og volum ofte en sikker vinner. De fleste bruker en stylingkrem eller gelé i stedet, da disse er spesielt gode til å glatte ut håret og gi det et fint volum uten at det ser fett ut.

Fordelen med stylingkrem er at den kan brukes i alt fra tykt til tynt hår, og at den er lettere å fordele i hele håret.

Gylne tips underveis

1) Hvis du ikke har brukt hårvoks før, kan du begynne med en liten mengde og jobbe deg oppover for å unngå å måtte vaske voksen ut av håret og begynne på nytt igjen.

2) Husk at mange hårvokser må varmes opp i håndflaten før du påfører den i håret. Du kan bruke en hårføner til dette, eller bare gni hendene mot hverandre.

3) Det er viktig at voksen vaskes ordentlig ut av håret for å unngå fet hodebunn og smussoppbygging. Flere sjampoer, som Australian BodyCare Hair Clean Shampoo, er utviklet for å fjerne hårstylingsprodukter. Du bør også velge en sjampo som gir fuktighet til hår og hodebunn.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.