Kundeservice
0 varer
Kurv
Vivag Feminin intim såpe - 200 ml
Vivag Feminin intim såpe - 200 ml

Vivag Feminin intim såpe - 200 ml

58,00 NOK
-5%
61,00 NOK
På lager!
Leveringstid: 3-7 dager
Se fraktpriser her!
(14)
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb
Beskrivelse
Anmeldelser

Vivag Intimsåpe

Den milde Vivag intimsåpen har en lav pH på 4 og er spesielt egnet for de som ønsker å opprettholde den intime hygiene på en mild og skånsom måte, uten å forstyrre fuktighetsbalansen eller irritere den sarte huden. Vivag intimsåpe er helt uten parfyme, fargestoffer og konserveringsmidler.

Sterke og parfymerte såper er ikke ment for bruk på intimområder da de lett kan tørke ut og irritere hudens sarte slimhinner. Samtidig reduseres hudens immunsystem og gir bedre forhold for sykdomsfremkallende bakterier.

Vivag intimsåpe inneholder melkesyre som sikrer at den sarte huden ikke tørker ut eller blir irritert, og fjerner lukt mens huden beholder den naturlige bakteriefloraen. Intimsåpen skummer godt og har en doseringsmembran som sikrer en perfekt dosering hver gang, og at ingen uønskede bakterier trenger inn i flasken siden såpen ikke inneholder konserveringsmidler.

Bruk: Såpen brukes i intimområdet ved daglig vask. Etter et vask bruker vi normalt fuktighetskrem i både ansikt og kropp, men vi glemmer eller overser ofte intimområdet selv om også det trenger fuktighet og pleie. Det anbefales derfor å bruke Vivag 2 in1 gel.


Varenummer: 214

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Se nettside
Med24.no – c/o helthjem - Sandakerveien 121 – 0484 Oslo – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832