Vivag intim barrierekrem 50+ - 50ml

1
Se alle produkter fra Vivag
Varenummer: 6276

Vivag intim barrierekrem 50+ - 50ml

Vivag Meno barrierekrem har skiftet navn til Vivag intim barrierekrem 50+. Vivag intim barrierekrem 50+ til kvinner i overgangsalderen, er en beskyttende og pleiende krem for sart og sensitiv hud i underlivet. Vivag intim barriere krem 50+ sørger for at huden ikke tørker ut og mister sin elastisitet. Kremen er vannavvisende, mykgjører huden, tilfører fukt og holder på fuktigheten som gjør huden mer motstandsdyktig mot eksterne påvirkninger.

Vivag intim barrierekrem 50+ er helt uten parfymer, fargestoffer og parabener.

PH-verdien i intimsonen stiger til omtrent 6 når overgangsalderen (menopause) oppstår. Det er derfor viktig å tilpasse de intime pleieproduktene. For daglig intimhygiene skal man være oppmerksom på hvilke produkter man bruker og hvor ofte.

Bruk: Brukes daglig eller etter behov på den sarte huden i underlivet eller der hvor huden trenger ekstra beskyttelse og pleie. Fordel kremen på de utsatte områdene, og la kremen trenge gjennom huden. Vivag intim barrierekrem 50+ kan brukes på sensitiv hud da alle ingrediensene er milde og skånsomme.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Vivag
Varenummer: 6276
Astma og Allergi
Astma og Allergi

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.