Truseinnlegg

Her finner du truseinnlegg som sikrer deg når du f.eks. opplever flekker eller utflod. Les mer om truseinnlegg her!

26 Produkt(er)

Truseinnlegg for flekker og utflod

Når du får mensen vil du ofte oppleve at du ikke blør like mye hver dag. Derfor finnes det ulike hygieneprodukter, så du er godt dekket avhengig av hvilke behov du har.

Truseinnlegg er et tynnere innlegg enn bind, og er gode å bruke på dager du har flekker eller utflod. Her er det ofte nok med truseinnlegg, da det ikke er behov for en like høy absorberingsevne. Derfor kan truseinnlegg være greit å bruke i begynnelsen og slutten av mensen, når blødningene ikke er så store.

Mange bruker også truseinnlegg som et supplement til tamponger eller menskopper for ekstra beskyttelse. Det kan f.eks. være fint å bruke hvis du nettopp har begynt å bruke tampong eller menstruasjonskopp og ennå ikke føler deg helt komfortabel med om den sitter riktig. Her kan du bruke et truseinnlegg som ekstra beskyttelse for å redusere risikoen for gjennomblødning.


Føl deg beskyttet med truseinnlegg

Det finnes mange forskjellige typer truseinnlegg, så det gjelder å finne den eller de som passer best for dine behov. Deres absorberingsevne er typisk symbolisert på utsiden av emballasjen med små dråper. Jo høyere absorberingsevne, jo flere "fylte" dråper.

De fleste truseinnlegg har god passform, så de passer i alle slags truser. Du kan også finne truseinnlegg som er designet spesielt for g-strenger slik at de holder seg på plass hele dagen og gir deg beskyttelsen du trenger.

Trenger du et hygieneprodukt med høy absorberingsevne kan et bind være en fordel, da det er tykkere enn et truseinnlegg og derfor kan trekke til seg mer og inneholde mer væske.

Lider du av lukt i intimområdet?

Lider du av lukt i underlivet kan det være flere ulike årsaker til dette, da mange faktorer kan skape ubalanse i intimområdet.

Det er f.eks. viktig at huden i intimområdet kan puste, så det anbefales derfor at du ikke bruker for trange bukser, ikke bruker truser av syntetiske stoffer, og kun bruker bind og truseinnlegg når det er nødvendig. Det kan være en tendens til å lukte hvis huden blir varm og ikke kan puste.


Bærekraftige truseinnlegg

I løpet av en menstruasjon bruker vi mange truseinnlegg, bind eller tamponger, da de må skiftes ofte i løpet av en dag.

For å redusere avfall knyttet til mensen kan du få gjenbrukbare truseinnlegg i stoff som kan vaskes i maskin og brukes igjen og igjen. Disse er et godt alternativ til vanlige truseinnlegg hvis du vil gjøre noe bra for miljøet. Gjenbrukbare truseinnlegg kan vare i flere år hvis du vasker dem etter bruksanvisningen og tar godt vare på dem.


Hvor ofte bør jeg bytte truseinnlegg?

Et truseinnlegg må skiftes flere ganger om dagen, akkurat som tamponger og bind, da det ikke er sunt for huden å ha det samme på seg for lenge. Så en god tommelfingerregel kan være å bytte den hver gang du går på toalettet eller etter behov. Du bør imidlertid ha truseinnlegget sittende i maks 3-4 timer.


Pil til toppen

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.