Tatoveringskrem

Med en god tatoveringskrem kan du ta vare på tatoveringen, og få et best mulig resultat etter helingsperioden. Å pleie tatoveringen med en krem for tatoveringer er viktig for helingsprosessen. Les mer om tatoveringskremer her!

5 Produkt(er)

Hvorfor bør du bruke tatoveringskrem?

Når du tatoverer deg, er huden ekstra følsom og trenger tid til å gro før du kan se det endelige resultatet av tatoveringen. Etter hvert som huden leges, kan det klø og prikke i området, akkurat som ved et vanlig sår. Du kan imidlertid fremskynde helingsprosessen og gjøre den så behagelig som mulig ved å bruke en krem lager for tatoveringer.

Hvis du smører tatoveringskrem over tatoveringen, fremskynder du ikke bare helingsprosessen. Du reduserer også kløe og sprekkdannelser i huden.

Kan en tatovering bli for tørr?

En tatovering kan bli for tørr hvis den ikke tilføres riktig mengde fuktighet. Hvis tatoveringen ikke fuktes med en tatoveringskrem, kan tørrheten føre til at det dannes sprekker i huden, noe som kan skape ujevnheter i tatoveringen. Bruk av en tatoveringskrem kan også redusere kløe, for når du begynner å klø på tatoveringen, kan det føre til at helingsprosessen tar lengre tid, fordi du kan åpne såret igjen. Dette kan føre til et mindre pent sluttresultat.


Hvordan bruke en tatoveringskrem

Det kan være viktig for sluttresultatet av tatoveringen at du pleier den med en tatoveringskrem for å holde huden fuktig. Det anbefales at du bruker tatoveringskremen 2-3 ganger i uken for å gi huden den pleien den trenger.

Påfør et tynt lag tatoveringskrem over tatoveringen og la den trekke inn før du kler på deg. Du har påført riktig mengde tatoveringskrem hvis du kan se tatoveringen gjennom kremen og det ikke er noen hvit hinne igjen etter påføringen.

I tillegg til å bruke en krem til tatoveringen, er det også andre ting du bør gjøre for å få best mulig resultat:

  • La tatoveringen puste.
  • Unngå sollys på tatoveringen, da dette kan tørke ut huden og få fargen til å falme.
  • Vask tatoveringen to ganger om dagen.
  • Ikke pirke eller klø på tatoveringen.

En god tatoveringskrem er uunnværlig når du har tatovert deg. Det mange som bruker en panthenolkrem for å pleie tatoveringer, samt den mye brukte tatoveringssalven, som inneholder både panthenol og mandelolje.


Sikre deg best mulig sluttresultat med din nye tatovering, ved å jevlig påføre tatoveringskrem og gi den utsatte huden riktig pleie. Finn din nye pleiende tatoveringskrem hos oss!


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.