Parsa Gua Sha Rosen Quartz

1
1
1
Se alle produkter fra Parsa
Varenummer: 49306

Parsa Gua Sha Rosen Quartz - massasjestein i ekte rosenkvarts

De siste årene har Gua Sha blitt veldig populær -  og det med god grunn. Steinene har mange forskjellige bruksområder som alle har en positiv effekt på huden din. Denne Gua Sha fra Parsa er laget av naturlig rosenkvarts som i flere tiår har vært kjent for sine beroligende og helbredende egenskaper. Under en deilig ansiktsmassasje vil den virke både styrkende og avslappende på huden, og spesielt på den slitne huden i øyeområdet.

Parsa Gua Sha Rosen Quartz har en klassisk form som er ideell for behagelig ansiktsmassasje, gjerne daglig. Steinen er enkel å bruke og lett å rengjøre etterpå så den er klar til neste gang du vil bruke den.

Bruk

Rens ansiktet med vann før du påfører Gua Sha. Masser forsiktig med utadgående strøk fra midten av ansiktet til sidene. Gjenta bevegelsen ca. 5 ganger hvert sted. Etterpå må steinen rengjøres grundig med vann og deretter tørkes.


Innhold:
1 stk.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Parsa
Varenummer: 49306

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.