Fotmasker

Har du tørr og hard hud på føttene? En fotmaske er en god måte å bli kvitt akkurat dette. Du kan finne fotmasker med en fuktighetsgivende eller eksfolierende effekt. Les mer om fotmasker her!

31 Produkt(er)

Fotmaske – En god løsning for tørr og grov hud på føttene

En fotmaske er en effektiv måte å få en grundig fotbehandling hjemme. De er enkle å bruke og kan bidra til å løse en rekke fotrelaterte problemer, som tørr hud og grove eller sprukne hæler. Du kan få både fotmasker med eksfolierende effekt, og fotmasker med intens fuktighetsgivende effekt.

Det er enkelt og effektivt å bruke en fotmaske hjemme. Noen bør brukes i forbindelse med fotbad, mens andre bør brukes på tørr hud og brukes som engangssokker.

Fuktighetsgivende fotmaske for hard hud

Hård hud på føttene er et vanlig problem for mange mennesker. Faktorer som dårlig fottøy eller manglende omsorg er bare noe av det som kan føre til hard hud. Heldigvis er fotmasker for hard hud en enkel og effektiv løsning for å takle dette problemet.

En fotmaske for hard hud er en avslappende måte å tilføre mye fuktighet og næring til føttene. De inneholder en rekke nærende ingredienser som aloe vera, sheasmør, eukalyptus og oljer som trenger inn i huden og etterlater den mykere og mer hydrert. En fotmaske for hard hud er god å bruke som kur når du virkelig trenger å skjemme bort føttene, da den gir intens og dyptgående pleie. Du kan da vedlikeholde resultatet med en god fotkrem til hverdags og bruke fotmasker etter behov.

Det kan være lurt å bruke en fotskrubb på forhånd slik at du kan fjerne døde hudceller. Etter at du har skrubbet huden din, bruk den nærende fotmasken på en tørr og ren fot. På denne måten vil huden din bli bedre i stand til å absorbere de nærende ingrediensene fra fotmasken.

Bruken av fotmasker er en enkel og komfortabel måte å få grundig fotpleie på. Gi føttene den omsorgen de fortjener og nyt myke, glatte og velstelte føtter.

Fotmaske med peeling

En fotmaskepeeling er en intensiv fotbehandling som bidrar til å fjerne den harde og tørre huden på føttene. Fotmasker med peeling-effekt inneholder ofte en blanding av skånsomme, eksfolierende ingredienser som f.eks. fruktsyrer.

For å oppleve de beste resultatene bør du først vaske føttene grundig for å fjerne skitt. Påfør deretter fotmaskens peeling, som ofte er engangssokker som bare må settes på føttene. Det varierer hvor lenge en peeling fotmaske skal sitte på, så du bør alltid lese på pakningen før bruk slik at du bruker fotmasken riktig.

Vask deretter av overflødig produkt i varmt vann. Den harde huden vil nå begynne å flasse av etter noen dager. Sluttresultatet blir myke og glatte føtter.

For å opprettholde resultatet er det lurt å bruke en god fotkrem hver dag, slik at føttene får god daglig pleie.


Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.