Fotbad

Et fotbad er en avslappende måte å skjemme bort deg selv på. Du kan f.eks. tilsette fotbadesalt og eteriske oljer for en følelse av velvære. Les videre og få en enkel oppskrift på et hjemmelaget fotbad her!

39 Produkt(er)

Fotbad - avslappende selvpleie

Et fotbad er en del av manges fotpleierutine, hvor føttene senkes i varmt vann med tilsetning av ulike ingredienser som f.eks. salt, eteriske oljer eller badeolje. Det kan virke lindrende på slitne føtter, øke blodsirkulasjonen og bidra til å løsne hard hud. Fotbad er en enkel måte å skjemme bort deg selv og gi deg en følelse av velvære.


Fotbadesalt - et effektivt og luksuriøst tillegg til fotbadet ditt

Fotbadesalt er en populær ingrediens som brukes i fotbad for å forbedre den generelle opplevelsen og legge til flere fordeler til fotbadet ditt. Fotbadesalt lages typisk av grovt havsalt, men kan også inneholde andre ingredienser som f.eks. eukalyptus, lavendel, rosmarin eller andre eteriske oljer.

Fotbadesalt, i forbindelse med fotbad, kan bidra til å virke avslappende på slitne føtter, øke blodsirkulasjonen og redusere hevelser. Det kan også bidra til å fjerne døde hudceller og bekjempe bakterier som kan forårsake fotlukt.

Det finnes mange forskjellige typer fotbadesalt med varierende ingredienser. Når du skal velge fotbadesalt kan du velge ut fra behovene dine. Hvis du f.eks. ønsker en ekstra mykgjørende effekt kan du velge en type med ekstra nærende oljer, eller om du vil oppnå en avslappende effekt kan du velge en med eteriske oljer som lavendel eller rosmarin.

Å tilsette fotbadesalt til ditt hjemmelagde fotbad er en enkel måte å oppgradere fotpleierutinen og få en ekstra luksuriøs opplevelse.


Lag deg selv et hjemmelaget fotbad

Et hjemmelaget fotbad hjelper til med å rengjøre, myke opp og lindre slitne føtter, samt gi en avslappende opplevelse. Du kan justere mengden av ingredienser etter din smak og endre de essensielle oljene for en variert opplevelse. Nedenfor finner du en enkel oppskrift på et hjemmelaget fotbad.

Ingredienser: 

  • 2-4 skjeer fotbadesalt
  • Valgfritt - 10 dråper eterisk olje (f.eks. lavendel, eukalyptus eller rosmarin)
  • 1 skje badeolje

Framgangsmåte: 

  1. Fyll en balje med varmt vann.
  2. Tilsett fotbadesalt, badeolje og utvalgte eteriske oljer i vannet.
  3. Rør inn ingrediensene til de er oppløst.
  4. La føttene ligge i vannet i ca. 20-30 minutter.
  5. Du kan bruke en fotskrubb eller fotfil i forbindelse med fotbadet for å eksfoliere døde hudceller.
  6. Tørk føttene og avslutt med en god, pleiende fotkrem.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.