Renseolje

Oljerens er en effektiv måte å fjerne sminke og urenheter fra huden på fordi den trenger dypt inn i porene og løser opp smuss uten å tørke ut huden. Les mer om oljerens her!

24 Produkt(er)

Oljerens – en dyptgående rensing av huden

Oljerens eller cleansing oil er blitt en uunnværlig del av mange nordmenns daglige hudpleierutine. Metoden stammer opprinnelig fra Øst-Asia, der oljerens har vært brukt i århundrer for å oppnå ren og vakker hud. Men hva er det som skiller oljerens fra andre ansiktsrenser? Les videre for å finne ut hvorfor så mange elsker å bruke oljerens.Hva er oljerens?

En oljerens er en type hudpleieprodukt som er spesielt utviklet for å fjerne sminke, smuss og overflødig olje fra hudoverflaten. De skiller seg fra vanlige renseprodukter ved at de har en oljebasert formel som effektivt løser opp og fjerner selv den mest gjenstridige sminke, skitt og smuss fra porene uten å tørke ut huden.

Oljens popularitet stammer fra Øst-Asia, spesielt land som Japan og Sør-Korea, der oljerens har vært en integrert del av skjønnhetsrutinene i mange år. Filosofien bak oljerens er basert på prinsippet om at "olje løser opp olje". Det betyr at oljerens er spesielt effektiv til å fjerne talg, solkrem, sminke og andre oljebaserte produkter fra huden.

Fordelen med å bruke oljerens er at den ikke bare renser huden, men også etterlater den myk, fuktet og næret. Mange cleansing oils inneholder også vitaminer og antioksidanter som bidrar til å beskytte huden mot ytre påvirkninger.

Fordeler med å bruke oljerens:

 • Cleansing oil løser effektivt opp sminke, smuss og overflødig olje og gir en dyprensing av huden.
 • I motsetning til enkelte ansiktsrenser som kan tørke ut huden, bidrar en cleansing oil til å opprettholde hudens naturlige fuktighetsbalanse.
 • En cleansing oil kan tilpasses ulike hudtyper, fra tørr til fet, og sørger for skånsom rensing.
 • Mange cleansing oils er beriket med vitaminer og antioksidanter som kan bidra til å beskytte huden mot ytre påvirkninger.
 • Ved regelmessig bruk kan en cleansing oil bidra til å redusere hudormer og forebygge utbrudd av urenheter.


Slik bruker du oljerens

Å bruke en oljerens er en enkel prosess, men det er viktig å følge noen grunnleggende trinn for å sikre best mulig resultat:

 • Begynn med tørre hender og et tørt ansikt. Dette sikrer at oljen kan virke effektivt på huden uten å bli utvannet.
 • Ta en passende mengde oljerens i håndflaten og varm den opp ved å gni hendene mot hverandre.
 • Påfør oljen i ansiktet og masser forsiktig med sirkulære bevegelser. Dette bidrar til å løsne sminke, smuss og overflødig olje.
 • Etter at du har massert rundt, fukter du hendene med litt vann og fortsetter å massere. Oljen vil emulgere og bli melkehvit. Skyll deretter grundig med lunkent vann.
 • Etter rensing med oljerens kan du fortsette med din vanlige hudpleierutine, inkludert toner, serum og fuktighetskrem.

Merk! Noen oljerens må skummes opp med vann fra starten av, men du kan alltid lese riktig metode for det aktuelle produktet på baksiden.Mest populære cleansing oils

Det finnes så mange renseprodukter der ute at det kan være vanskelig å velge. Her er fire av de mest populære oljerens på denne siden:

 • Beauty of Joseon Ginseng Cleansing Oil: Denne cleansing oilen fjerner sminke og urenheter samtidig som den er beriket med ginseng, som er kjent for sine forfriskende egenskaper.
 • CeraVe Hydrating Foaming Oil Cleanser: En luksuriøs hydrerende skummende renseolje for normal til veldig tørr hud. Denne fuktighetsgivende skummende renseoljen fjerner overflødig talg, smuss og sminke uten å forstyrre den beskyttende hudbarrieren.
 • Manyo Pure Cleansing Oil: En cleansing oil som er kjent for sin evne til å rense porene i dybden samtidig som den etterlater huden fuktet. Den inneholder naturlige ingredienser som er skånsomme mot huden.
 • SARDkopenhagen Micellar Cleansing Oil: En skånsom cleansing oil som kombinerer fordelene med renseolje og micellar water. Den er ideell for sensitiv hud og fjerner effektivt urenheter.
 • Nuxe Very Rose Delicate Cleansing Oil: En luksuriøs cleansing oil beriket med roseekstrakt som ikke bare renser, men også skjemmer bort huden med en herlig duft. Den er spesielt egnet for sensitiv hud.

Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.