Peeling

Med en peeling renser du huden i dybden og fjerner døde hudceller og avfallsstoffer fra huden. Det finnes en kjemisk peeling og en fysisk peeling, som behandler huden på hver sin måte. Les mer om peeling her!

Hva er peeling? | Kjemisk peeling | Fysisk peeling | Peeling – hvor ofte? | Hvilken peeling bør du velge?

68 Produkt(er)

Hva er peeling?

Peeling er et hudpleieprodukt som effektivt renser huden i dybden og fjerner døde hudceller og avfallsstoffer. De aktive ingrediensene i peelingproduktene etterlater også huden frisk, glatt, fuktet og med færre synlige rynker. Ved hjelp av peeling forbereder du huden på best mulig måte til å ta imot kremer, serum og andre produkter du bruker på huden til daglig. Det finnes to ulike typer peeling, kjemisk peeling og fysisk peeling, som behandler huden på hver sin måte.

Kjemisk peeling

Det har lenge vært mulig å behandle huden med kjemisk peeling hos kosmetologen, men det er først i det siste at det har blitt mulig å utføre en kjemisk peeling hjemme. En kjemisk peeling har ofte en krem- eller gelkonsistens og er formulert med fruktsyrer og enzymer som eksfolierer ansiktet – uten at du trenger å gjøre noe.

Når du bruker den kjemiske peelingen, kan du oppleve en prikkende følelse, men det betyr bare at peelingen virker. I begynnelsen kan huden også bli rød fordi den ikke er vant til produkter med syre, så bruk syrepeelingen før leggetid for å la huden roe seg ned. Ved regelmessig bruk av din kjemiske peeling på huden vil den bli sterkere og ikke reagere like sterkt på peelingbehandlingen.

Det finnes mange forskjellige typer syrer, men blant de kjemiske peelingproduktene som egner seg for hjemmebruk, finner du hovedsakelig peeling med fryktsyre og salisylsyre.


Fysisk peeling

Du kjenner kanskje også den mekaniske peelingen som en eksfolierende krem. Den inneholder enten fine eller grove korn som du masserer inn på huden, og som effektivt renser huden for døde hudceller og annet smuss. Her finner du vårt brede utvalg av skrubb og mekanisk peeling for ansiktet.


Peeling – hvor ofte?

Når det gjelder hvor ofte du bør bruke peeling i ansiktet, varierer det fra peelingprodukt til peelingprodukt. Derfor bør du alltid sjekke baksiden av produktene eller produkttekstene våre for å se hvor ofte de bør brukes. Du kan kjøpe en kjemisk peeling som skal sitte på huden i 10 minutter, mens andre skal sitte på huden over natten. Vær også oppmerksom på at en peelingmaske ofte bare bør brukes 1-2 ganger i uken.

Samtidig bør du også være oppmerksom på hvordan huden din reagerer på peelingen. Som nevnt tidligere trenger huden din å venne seg til den kjemiske behandlingen, så du bør starte langsomt. Hvis du for eksempel bruker T-Zone Peeling fra Pudderdåserne, som skal brukes 1-2 ganger om dagen, er det en god idé å starte med å bruke peelingen annenhver dag.


Peelingprodukter – hvilken er best for deg?

Med vårt brede utvalg av både kjemiske og fysiske peelinger forstår vi at det kan være vanskelig å avgjøre hvilken peeling som passer best for deg. Derfor vil vi presentere noen av peelingproduktene våre – kanskje en av disse peelingene kan bli din nye favoritt?

Pudderdåsernes T-Zone Peeling

Pudderdåserne.dk er en av Danmarks ledende skjønnhetsblogger, og de to kvinnene bak bloggen har utviklet en rekke hudpleieprodukter basert på aktive ingredienser. Et av de mest populære produktene er T-Zone Peeling, som er spesielt godt egnet for personer med fet og uren hud. Peelingen er en kjemisk peeling med salisylsyre, og til tross for navnet kan T-Zone Peel brukes over hele ansiktet.

Argador AHA Peeling

Hvis du er på utkikk etter en kjemisk peeling som er basert på fruktsyre, er denne peelingen fra Argador et godt valg for deg! Den milde og effektive peelingen er formulert med fruktsyren AHA og arganolje, som renser og glatter ut huden. Argador AHA Peeling anbefales derfor til deg som ønsker et anti-age-produkt eller som vil redusere synlige arr.

RazSpa Orange ansiktspeeling

Hvis du foretrekker en fysisk peeling, kan denne peelingen fra RazSpa være noe for deg. RazSpa Orange Face Peel, som har en herlig appelsinduft, kan brukes av alle hudtyper, men er spesielt egnet for de med tørr og sensitiv hud. Peelen masseres inn i ansiktet og etterlater huden frisk og ren.


Få de beste rådene!

Hos Med24.no står ekspertene våre klare til å hjelpe og gi deg råd. Så hvis du er usikker på hvilken peeling som passer best for din hud eller hvilke virkestoffer du bør se etter, er det bare å ta kontakt med våre materialister eller farmakonomer. Du kan møte våre eksperter her!


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.