Micellar Water

Micellar water er din alt-i-en løsning for skånsom fjerning av sminke og dyprensing. Du kan lese mer om micellar water her

62 Produkt(er)

Micellar water – en enkel løsning for effektiv rensing av huden

Micellar water er et rensesprodukt som har blitt en uunnværlig del av mange menneskers hudpleierutine. Men hva er micellar water egentlig?

En micellar water er et multi-produkt som både kan fjerne sminke og skitt som samler seg på huden gjennom dagen. Du kan bruke det til øyensminke og foundation, derfor kaller mange det en alt-i-en rens. Det er et genialt rensesprodukt for de som har travelt, eller som trenger et rensesprodukt som kan tas med på farten.

Så uanset om du trenger en rask rengjøring av huden etter trening, ønsker å fjerne sminke før sengetid, eller bare vil gi huden din en oppfriskning gjennom dagen, er micellar water en god og enkel løsning. Dens skånsomme, men effektive formel gjør den ideell for alle hudtyper, fra tørr til fet, og den etterlater huden ren, frisk og fuktet.

Hvordan fungerer en micellar water?

micellar water er ikke bare en vanlig ansiktsrens. Dens unike egenskaper stammer fra de små rensesmolekylene som kalles miceller. Disse micellene fungerer som små magneter som tiltrekker og fanger smuss, olje og sminke fra huden.

Når du påfører micellar water på en vatrondell og stryker den over huden, omslutter miceller effektivt urenhetene og fjerner dem uten behov for skrubbing eller å skylle etter med vann. Dette gjør micellar water spesielt skånsomt, da det ikke forstyrrer hudens naturlige barriere eller tørker den ut. Samtidig tilfører det fuktighet, og etterlater huden myk og hydrert.Slik bruker du micellar water

Å bruke micellar water er enkelt og greit, men for å få mest mulig ut av produktet kan du følge disse trinnene:

  1. Begynn med en ren bomullspad for å sikre en skånsom rengjøring. Det er en god idé å fukte den med vann. Da blir micellar water mer skånsomt å bruke.
  2. Hell rikelig med micellært vann på bomullsrondellen slik at den er godt mettet, men ikke drypper.
  3. Før bomullsputen over ansiktet i sirkelbevegelser. Unngå å gni for hardt.
  4. For å fjerne øyesminke - hold bomullsputen over lukkede øyne i noen sekunder før du tørker den forsiktig nedover. Dette løser opp mascara og eyeliner uten å trekke på sart hud.
  5. Etter rensing med micellar water fortsetter du med din vanlige hudpleierutine, som kan omfatte serum og fuktighetskrem.


Populære micellar water

Her er noen av de mest populære micellar water:

  • Bioderma Sensibio H2O: Dette produktet er kjent for sin skånsomme formel som effektivt fjerner sminke og urenheter uten å irritere huden. Det er spesielt populært blant de med sensitiv hud.
  • La Roche-Posay Cleansing Micellar Cleanser: Designet spesielt for reaktiv hud, renser denne micellar water huden dyp, samtidig som den beroliger og beskytter mot irritasjon.
  • Derma Eco Makeup Remover: En økologisk løsning som ikke bare renser, men også fukter huden, som etterlater den myk og frisk.
  • Garnier Skin Active Micellar Cleansing Water: Dette produktet er kjent for sin allsidighet og er egnet for alle hudtyper. Det fjerner effektivt sminke og skitt, og etterlater huden ren og fuktet.
  • Avène Micellar Lotion Cleanser & Make-up Remover: Med sin beroligende formel er denne micellar vannet ideelt for de med sensitiv hud. Den fjerner sminke og urenheter samtidig som den tilfører fukt.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.