Perricone MD

Perricone

Perricone MD har utviklet unike produkter og ingredienser som gjør det mulig å oppnå en sunn kropp og vakker hud. Produktene er anti-inflammatoriske, frie for parabener og parfyme og inneholder kun derivat av silikon. Les mer om Perricone MD her.

5 Produkt(er)

Møt Dr. Nicholas Perricone - skaperen bak det unike Perricone MD

Dr. Nicholas Perricone som er skaperen bak Perrcone MD, er anerkjent over hele verden som ekspert innen for sunn aldring, prisvinnende oppfinner, vitenskapsmann, forsker og filantrop. Dr. Perricone er en vitenskapelig rebell og tanke-leder, hvis banebrytende forskning for å finne måter og hjelpe med å forebygge og vende de negative virkninger av inflammasjon, som han hevde var årsaken til aldring og sykdom, førte til en tre-differensiert tilgang til sunn aldring og vakker hud.

Perricone MD ble etablert i 1997 for å tilby målrettet kosttilskudd og kraftfulle kliniske hudpleieformuleringer som behandler de underliggende årsaker til aldring, hvilket resulterer i myk, strålende, yngre hud.

Filosofien bak Perricone MD er følgende:

”En livslang lidenskap for vitenskap er grunnlaget for min dedikasjon til å låse opp for hemmeligheten bak sunn aldring.
Det har inspirert meg til å oppdage og introdusere revolusjonerende, gjennombrytende teknologier, som for evig vil forandre hva hudpleie er.”

C-Ester Cold Plasma High Potency Essential No makeup No rinse

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.