OSKIA


Les mer om de populære hudpleieproduktene fra OSKIA.
Historien til OSKIA | Hva er MSM?

23 Produkt(er)

Historien til OSKIA

OSKIA er et eksklusivt merke grunnlagt av Georgie Cleeve tilbake i 2009. Cleeve utviklet en hudpleieserie med MSM som en nøkkelingrediens i serien. Allerede i tenårene oppdaget Cleeve de fantastiske fordelene med MSM da hun pådro seg en alvorlig kneskade i en skiulykke. Etter ulykken tok hun kosttilskudd, som den gang kun ble brukt til veddeløpshester, i håp om at det skulle hjelpe på knærne. Cleeve opplevde en unik effekt, og ikke bare på knærne, men også på huden, håret og neglene. Dette var utgangspunktet for OSKIA, som i dag er kjent over hele verden. Navnet OSKIA kommer fra gammelgresk og betyr "å tilføre næring og skjønnhet".

Hva er MSM?

Hudpleieproduktene fra OSKIA inneholder MSM som en nøkkelingrediens, men hva er egentlig MSM? MSM er en naturlig form for svovel, som bidrar til å øke hudens kollagenproduksjon, øke blodsirkulasjonen og redusere betennelser i huden. Georgie Cleeve ble introdusert for MSM gjennom faren, som et tilskudd for veddeløpshester. Da hun fikk bruskskader i kneet etter en ulykke, begynte hun å ta MSM og opplevde dets mange fordeler på sin egen kropp.

Populær og effektiv hudpleie fra OSKIA

OSKIA har utviklet et bredt utvalg av hudpleieprodukter som kan brukes av alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. De fantastiske OSKIA-produktene har en forebyggende og korrigerende effekt på de første aldringstegnene i huden. Derfor er hudpleien fra OSKIA egnet for personer i midten av 20-årene og opp til slutten av 50-årene. OSKIA har vunnet over 135 priser for sin hudpleie, inkludert tittelen "Best Natural Brand" og "Best British Brand", som de har vunnet tre år på rad.

Spesielt deres OSKIA Renaissance Mask er veldig populær. Ansiktsmasken har en pleiende og gjenoppbyggende effekt på huden, og har en deilig kremet tekstur som er lett å smøre på huden. I tillegg til MSM er masken også formulert med AHA, som skånsomt eksfolierer huden. OSKIA Renaissance Cleansing Gel er også veldig populær. Rensegelen smelter inn i huden og fjerner skånsomt men effektivt urenheter og sminke. Den nærer huden i dybden og etterlater huden frisk, strålende og glatt.

I tillegg til OSKIA Renaissance Mask og OSKIA Renaissance Cleansing Gel, består utvalget av OSKIA hos Med24.no av bl.a. også av deres:

  • OSKIA Renaissance Brightlight Serum
  • OSKIA Isotonic Hydra Serum
  • OSKIA Bedtime Beauty Boost
  • OSKIA Rest Day Comfort Cream

Kjøp de fantastiske hudpleieproduktene fra OSKIA direkte hos Med24.no - vi tilbyr rask levering og fri frakt fra NOK 499,- slik at produktene kommer raskt frem til deg!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.