OPI

63 Produkt(er)

OPI - neglelakk av høyeste kvalitet

OPI er det ledende merket innen neglelakk og neglepleie, og selges i over 100 land. OPI ble grunnlagt i California tilbake i 1981, og er i dag manges førstevalg når det kommer til deres neglepleie og neglelakk. OPI er kjent for sine høykvalitets, fargerike neglelakker og kreative navn. Med OPI neglelakk er du garantert en langvarig og pigmentert lakk som tørker raskt og sitter lenge på neglene. Alle lakkene fra OPI kommer med en bred børste, slik at du enkelt kan påføre neglelakken og oppnå et pent og jevnt resultat. OPI neglelakk har en tørketid på kun 5 minutter, og ønsker du enda raskere tørketid kan du bruke deres RapiDry Spray. Med OPI RapiDry Spray tar det bare 60 sekunder før neglelakken tørker.

Neglepleie fra OPI

I tillegg til OPI neglelakk, lager OPI også neglepleie. OPI har både neglebånds- og negleolje, neglelakkfjerner og håndkrem. De pleiende negleoljene fra OPI bidrar til å styrke dine naturlige negler, mens håndkremen mykgjør huden. OPI har både en neglelakkfjerner med aceton og en neglelakkfjerner uten aceton, avhengig av hva du foretrekker å fjerne neglelakken med. Begge neglelakkfjernerne fjerner effektivt neglelakken din på et blunk, og er formulert med aloe vera som har en beroligende og mykgjørende effekt på huden rundt neglene.

OPI Infinite Shine

OPI har utviklet sin Infinite Shine-serie, som består av et 3-trinns system som gir vakre, skinnende negler som varer i opptil 11 dager. De tre trinnene i OPI Infinite Shine-serien består først av Infinite Shine 1, som er en base coat som forlenger holdbarheten og beskytter dine naturlige negler mot misfarging. Det andre trinnet er OPI Infinite Shine 2, som er en neglefarge du velger. Her kan du velge akkurat den neglelakkfargen du ønsker og som passer til anledningen. OPI Infinite Shine 3 består av en top coat som gir slitestyrke og glans til neglene. OPI Infinite Shine er det perfekte valget for en neglesalongverdig manikyr. Alle fargene fra Infinite Shine-serien kan også enkelt brukes alene uten top og base coat.


Lag vakre og holdbare negler med OPI Infinite Shine. Se utvalget av OPI neglelakk og neglepleie hos Med24.no - kjøp allerede nå og få dem hjem med rask levering!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.