Nivea Solkrem


Nivea Sun-serien inneholder en mengde solprodukter med bredspektret og høy solbeskyttelse. Les mer om Nivea solkrem her!

Solkrem til ansiktet | Solkrem til kroppen | Solkremen til barn

27 Produkt(er)

Nivea solkrem – solkrem for alle hudtyper

Nivea har utviklet en hel serie av forskjellige solprodukter, som består av både Nivea solkremspray og Nivea solkrem i kremform. Tilbake i tiden var det mest populært å være blek og lys i huden, da det indikerte at man ikke hadde en utendørsjobb eller en fysisk krevende jobb. Det betydde også at folk automatisk holdt seg borte fra solen. Det endret seg med tiden, og spesielt på 1960-tallet begynte flere å feriere ved havet, og strandkulturen hadde stor fremgang. Det var også på 60-tallet man første gang kunne se en sammenheng mellom soling og solskader på huden. Derfor ønsket Nivea å finne hudpleieprodukter som kunne hjelpe mot solen. Nivea har siden da ønsket å hjelpe mennesker med å nyte solen uten å bekymre seg for å få solskader på huden.

Det er viktig å beskytte huden sin hver gang du går utendørs. Huden utsettes for solens UVA- og UVB-stråler, som kan skade huden hvis du ikke beskytter den med en passende solkrem. De kortbølgede UVB-strålene gir solbrenthet og øker dermed risikoen for hudkreft, mens de langbølgede UVA-strålene trenger dypere ned i huden og bidrar til å gi rynker. Nivea solkrem beskytter mot både UVA- og UVB-stråler, slik at du er sikker beskyttet mot solbrenthet og for tidlig aldring.

Mange Nivea solkremer er vannfaste. Alle deres solbeskyttelsesprodukter med vannfaste egenskaper er testet i henhold til den europeiske standarden. I testen bades det i 2 x 20 minutter (vannfast) eller i 4 x 20 minutter (ekstra vannfast) etter solkremen er påført. Etter bading skal den gjenværende solbeskyttelsen være på mer enn 50% av den opprinnelige verdien før bading, før man kan kalle solkremen vannfast.

Nivea solkrem til ansikt

Det er spesielt viktig å beskytte ansiktet, da huden i ansiktet er tynnere og mer følsom enn andre steder på kroppen. Ansiktet er ofte også mer eksponert for solstrålene. Nivea ansiktssolkrem absorberes raskt, er ikke klissete på huden og etterlater huden myk og smidig. Når du skal velge en Nivea solkrem til ansiktet, bør du se på hvilken hudtype du har. Har du sensitiv hud kan du med fordel prøve Nivea Sun Sensitive Face Cream SPF 50, som er uten tilsatt parfyme. Sliter du med en mer fet hud vil du bedre kunne like deres Nivea Sun Shine Control. I tillegg har de også utviklet en Nivea Sun Q10, som hjelper mot forekomsten av fine linjer, rynker og pigmentflekker.

Nivea Sun for kroppen

Nivea Sun består av et bredt utvalg av solkremer for kroppen. Nivea har blant annet utviklet den svært populære Nivea Sun sprayen, som kommer i flere varianter; Nivea Sun Spray 30 og Nivea Sun Spray 50. Niveas spraysolkrem er ekstra enkel å påføre med sin praktiske sprayflaske. Nivea solkrem kommer også i en klassisk kremvariant med forskjellige solfaktorer. Nivea solkrem faktor 50 gir en ekstra høy solbeskyttelse til huden og kan brukes av alle hudtyper. Nivea har også utviklet den smarte Nivea Sun Protect & Dry Touch Sun Mist SPF30, som kommer i en spray som er enkel å påføre på hele kroppen. Den er også svetteavvisende, slik at du kan bruke den under sport.

Når huden blir eksponert for solstrålene, stimuleres hudens egne pigmenter, og avhengig av hudtype, blir huden brun i forskjellige nyanser. Nivea solkrem bronze er formulert med pro-melaninekstrakt, som stimulerer hudens egen melaninproduksjon, som hjelper til en langvarig og solbrun farge. Nivea sololje inneholder både solbeskyttelse, samtidig som den fremmer en naturlig solbrun farge.

Etter opphold i solen er det også viktig med god etterpleie. Nivea After Sun kommer i tre varianter, som alle tilfører intensiv fuktighet til huden og virker beroligende. Ved å holde huden fuktig, forhindrer du også fargetap.

Nivea solkrem til barn

Barn har spesielle behov for solbeskyttelse, siden huden deres er ekstra sensitiv. I de første leveårene har barnas hud ikke utviklet sin egen beskyttelse mot UV-stråling. Den beste solbeskyttelsen for både barn og voksne er å holde seg i skyggen. Det anbefales imidlertid spesielt at babyer og småbarn opp til tre år unngår direkte sollys over lengre tid. Det er ikke alltid mulig å unngå solen helt. Den nest beste løsningen er å beskytte barnas hud med klær og solkrem med høy solfaktor. Barn bør helst smøres med minst SPF 30, eller enda bedre, en solkrem med solfaktor 50+. Til det kan du bruke Nivea Kids Sun Cream Trigger Spray SPF50, som er ekstra vannfast og god å bruke ved bassenget eller på stranden.


Nivea Sun består av solkrem for både kropp og ansikt, samt barn og voksne. Bli klar for ferien og kjøp med det samme hos Med24.no!


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.