Natur-Drogeriet Amino-Selen - 60 tabletter

Natur-Drogeriet Amino-Selen - 60 tabletter
Se alle produkter fra Natur-Drogeriet
Varenummer: 35454

Natur-Drogeriet Amino-Selen

I Natur-Drogeriets Amino-Selen er selen bundet organisk til methionin som er en essensiell aminosyre.

Essensielle aminosyrer dannes ikke av seg selv i kroppen, og derfor må de tilføres gjennom kosten eller som kosttilskudd.

Selen bidrar til å vedlikeholde den normale produksjonen av hår og negler. Videre hjelper selen kroppen til å opprettholde den normale funksjon av immunforsvaret og få sitt naturlige forsvar tilbake. Selen er et essensielt spormineral som medvirker til å beskytte skjoldbruskkjertlen og setter gang i dannelsen av sædceller. Derfor kan produktet med fordel tas hvis man lider av dårlig sædkvalitet. Innenfor landbruket brukes selen blant annet i dyrenes for, da man vet hvor viktig det er for fertiliteten.

Tidligere fikk vi selen gjennom vår daglige kost da det blant annet fantes i jorden hvor plantene opptok det. Men i dag er det stor forskjell på mengden av selen av jorden rundt omkring i verden, og her i Skandinavia er jorden meget selenfattig. Det er et viktig sporstoff å få tilført, da selen inngår i hele 25-30 selenavhengige enzymer, som styrer viktige funksjoner i vår kropp.

Selen er i familie med svovel, og derfor kan det mange ganger erstatte svovels plassering i proteinstoffer. I de tilfeller er det snakk om organisk selen, og det er den selenformen som opptas best i kroppen.

Natur-Drogeriets Amino-Selen er organisk, lettopptakelig og uten farge- og konserveringsmidler.

Dosering

1 tablett daglig.

1 tablett inneholder:
Daglig dosering Mengde per porsjon Enhet

Selen

100

µg

RI (ADT) = Anbefalt daglig dose for voksne og barn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Fyllemiddel (dicalciumfosfat), Stabilisator (mikr. cellulose), Selen (selenmethionin), Overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av vegetabilske fettsyrer)

Opphavsland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskudd: Den anbefalte daglige dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et sunt og variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.