TePe Angle Vinklet Mellemromsbørste - 0,4 mm.

TePe Angle Vinklet Mellemromsbørste - 0,4 mm.
Se alle produkter fra TePe
Varenummer: 38983

Produktbeskrivelse

Indhold

TePe Angle - 0,4mm vinkeltannbørste

Angle tannbørsten fra TePe renser effektivt de områder mellom tennene som du ellers ikke kan nå med en allminnelig tannbørste. Det vinklede børstehodet med plastovertrukne metalltråder sørger for en skånsom, men effektiv rensing. Med det lange skaftet er børsten især egnet til å nå inn bakerst i munnen. Børsten er utviklet i samarbeide med eksperter, så du kan være sikker på å få en børste av høyeste kvalitet. Børsten er den mest effektive måten å fjerne plakk på, og ved regelmessig bruk vil du også forebygge tannkjøttsbetennelse, karies og uønsket dårlig ånde. 

Den super smarte vinkelbørsten fås i 6 forskjellige størrelser. Denne børsten er den minste på 0,4 mm i en søt rosa farge. I pakken finner du 6 stk. 

Om merket:
TePe ved at ordentlig munnhygiene henger sterkt sammen med din overordnede gode helse. Derfor finner firmaet innovative og moderne løsninger til å bevare det sunne smilet og det gode miljø i munnen. Alle TePes produkter er ytterst funksjonelle og av høyeste kvalitet, så alle kan få en god munnhelse. Deres produkter er utviklet av spesialister og brukes i 60 forskjellige land over hele verden. 

Innhold: 6 stk.

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.