iNurse - brystskjell

1
Se alle produkter fra inurse
Varenummer: 34139

Forebygg og behandle smerter og sår i forbindelse med amming ved hjelp av iNurse® brystskjell

iNurse® er et brystskjell som brukes mellom amminger for å forhindre og behandle problemer som sår, revner, brystbetennelse og soppinfeksjon, som kan oppstå i forbindelse med amming.

Mange kvinner opplever problemer i forbindelse med amming, særlig i oppstartsperioden. Faktisk har opptil 90 % smerter, og rundt en tredjedel får sår på brystvortene de første ukene ved amming. Dette er et problem, spesielt fordi dette er en av hovedårsakene til, at noen kvinner slutter å amme. 10 % av danske kvinner, som begynner deres ammeforløp stopper med amming før det er gått 2 uker, og under 10 % av mødre ammer fullt ut de 6 måneder som helsestyret har anbefalt. Hos iNurse® har drivkraften vært å utvikle et produkt, som øker sannsynligheten for å forlenge din ammeperiode uten plager og komplikasjoner, slik at både mor og barn kan få gavn av de helsemessige fordelene som er blitt bevist.

iNurse® er et brystinnlegg, spesialdesignet av medisinsk godkjent plast og uten ftalater og andre farlige stoffer. Brystskjellet plasseres under klærne og sørger for at brystvortene tilføres luft og oksygen ved hjelp av ventilasjonshull, noe som fremmer sårheling og forebygger brystbetennelse og soppinfeksjon. Dreneringshull sikrer at eventuell morsmelk kan renne ut, og iNurse® kan brukes i kombinasjon med både ull- og engangs ammeinnlegg, samt med sårhelende krem, om nødvendig. iNurse® er dessuten enkel og behagelig å bruke, og anbefales av både ammerådgivere, jordmødre og sykepleiere.

Bruk::
Da iNurse® virker ved hjelp av å tilføre brystet luft og oksygen, er det viktig å sikre riktig bruk for å få den ønskede effekten fra iNurse®. Det er derfor viktig å alltid sørge for at man ikke trykker iNurse® for hardt inn mot brystet, da man kan risikere å blokkere lufttilførselen og også klemme melkegangene i brystet. Dette gjør du ved å sikre at din amme-BH eller -topp ikke er for stram og ved å kun bruke iNurse® om dagen.

100 % Dansk patentsøkt oppfinnelse. 100 % produsert i Danmark, sikrer deg høy kvalitet.

iNurse® Lengere amming – Sunnere barn

Innhold: 1 sett

Se alle produkter fra inurse
Varenummer: 34139

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.