Milk_Shake

Vil du pleie håret med produkter av italiensk kvalitet, og med en deilig, frisk duft? Milk_Shake har sjampo, balsam og mange andre hårpleieprodukter lager for alle ulike hårtyper. Les mer om Milk_Shake her.

179 Produkt(er)

Milk_Shake - hårpleie inspirert av melkeproteinets fantastiske egenskaper

Milk_Shake er et innovativt italiensk hårpleiebrand, som er en del av z.one konseptet, og som har tatt verden med storm. Merket kombinerer italiensk kvalitet med amerikanske teknologier for å produsere pleieprodukter til frisørsalonger over hele verden. Deres produkter er også å finne på hyllene hjemme hos influencere og stylister - ja, sikkert også hos folk du kjenner, og det kan vi godt forstå! Milk_Shakes produkter er især kjennetegnet ved deres lekre kremede konsistenser samt deres uimotståelig søte dufter av vanilje og frukt - selvfølgelig også deres fantastiske innvirkning på ditt hårs sunnhet. I det store sortimentet finner du både shampoo og balsam, hårkur og farge samt et stort utvalg av styling- og leave-in pleieprodukter til enhver hårtype.

Velduftende formler med masse næring

I deres formler kombinerer Milk_Shake det beste naturen har å by på med virksomme syntetiske aktiver for å oppnå en høy effektivitet og kvalitet. Nøkleingrediensen i nærmest alle de skjønne hårpleieprodukter er melkeprotein, som er kjent for å være særlig godt til håret på bakgrunn av dets styrkende egenskap, som understøtter et tykkere, fyldigere og sunnere hår, som også blir ekstra glansfullt. I formlene finner du blant annet også ingredienser som økologiske fruktekstrakter fra blåbær, papaya, bringebær, eple mm., nærende argan- og jojobaolje, shea- og muru muru smør samt pleiende kamille og honning. Resultatet blir effektive produkter som holder håret sunt og velpleid, og som dufter så godt at du nesten får lyst til å spise dem!

Stort sortiment med produkter til alle hårtyper

Under Milk_Shake finner du flere forskjellige produktserier, som er utviklet med formålet å gi akkurat din hårtype den pleie som håret krever. Under er en guide til hvilke produkter du bør velge alt etter hårtype:


• Normalt hår/alle hårtyper: Her finner du noen av Milk_Shakes verdenskjente bestselgere, som kan brukes av absolutt alle hårtyper. Prøv blant annet den ikoniske Conditioning Whipped Cream, Leave In balsam-sprayen eller den prisvinnende Incredible Milk Leave In kur, som har hele 12 gode fordeler for ditt hår. Du kan også prøve den skjønne Active Milk Mask.

• Tørt hår: Har du dehydrert og uttørket hår, kan du med fordel prøve Moisture Plus Shampoo, Conditioner eller Whipped Cream, som alle inneholder særlig fuktgivende og nærende ingredienser. Har håret bruk for intens pleie kan du også prøve Argan Deep Treatment, som er virkelig dybdepleiende, eller et av de øvrige leave-in produkter.

• Fint og tynt hår: Trenger håret mer liv, fylde og glans kan du prøve Volume Solution Shampoo & Conditioner samt den tilhørende Volumizing Styling Spray, som gir håret et løft ved røttene for mer volum. Dessuten er Life-Styling Hairspray Medium, Powder Pop og Dry Shampoo også alle gode til å gi frisyren akkurat det lille ekstra.

• Skadet hår: Integrity-serien er særlig god til deg med svekket og ødelagt hår, som har bruk for å gjenopprette hårets sunnhet. Her kan du prøve Integrity Nourishing Shampoo & Conditioner samt den mirakuløse Incredible Oil, som reparerer og beskytter håret i dybden. Prøv også Milk_Shake favoritten Active Yogurt Mask.

• Lyst og farget hår: Om du enten har naturlig lyst eller farget hår, finnes det et Milk_Shake produkt til deg. Prøv for eksempel Sweet Camomile Shampoo, Conditioner og Leave In, som virker naturlig lysnende og gir håret glans. Du kan også utforske hele silver-serien, som inneholder Silver Shine Shampoo + en Light-utgave, Silver Shine Conditioner og en Silver Shine Whipped Cream, som gir et kaldt og grålig hår. Til alle former for farget hår kan vi anbefale Color Maintainer Shampoo & Conditioner eller de midlertidige skyllefarger Direct Colour, som fås i 5 forskjellige nyanser.

• Krøllet og kruset hår: Har du naturlige krøller eller bølger, kan vi sterkt anbefale å prøve Curl Passion Shampoo & Conditioner i kombinasjon med et av de lekre stylingprodukter Curl Perfectionist eller Curl Shaper, som begge understøtter definerte, myke og bouncy krøller. Plages du med mer kruset, stort og statisk hår, kan du med fordel prøve stylingproduktet Glistening Spray, som samler og temmer håret.


Bærekraftige produkter som er sunne for håret

Størstedelen av Milk_Shakes sortiment kan brukes av alle hårtyper, så du kan rolig utforske hele utvalget. Dessuten er Milk_Shake et color-safe merke, da stort sett alle formlene er beriket med et unikt fargebevarende kompleks kaldt Integrity 41, som skjermer hårstråene fra UV-stråling, frie radikaler og annet miljømessig forurensing, så alminnelig hår holdes sunt og farget hår holdes friskt. Det har aldri vært lettere å få et sunt og lekkert hår, og når du først har prøvd Milk_Shake, har du ikke lyst til å bruke annet!

Kjøp Milk_Shake hårpleie billig hos Med24.no - alltid gode tilbud og bærekraftig levering!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.