Meraki

Meraki - Lekker pleie til både voksne og barn.

Les mer om Meraki.

145 Produkt(er)

Meraki

Sjel, kreativitet & kjærlighet.

Hos danske Meraki finner du et unikt univers av velvære- og livsstilsprodukter designet og utviklet med stor inspirasjon fra skandinavisk estetikk og designkunst samt kjærlighet til naturens rene og virksomme ingredienser, som skjemmer bort både kropp og sanser.

Prøv for eksempel den populære Linen Dew håndsåpe med frisk duft av eple og agurk, den flotte og aromatiske Nordic Pine duftfrisker, det friske og innbydende Fresh Cotton duftlys eller de mange varianter av pleiende kremer, oljer og bodylotions.

Underserier

MINI
Mini-serien fra Meraki består av en rekke milde bade- og pleieprodukter designet spesielt til barn. Alle produkter i serien er fremstilt med omtanke for miljøet, basert på naturlige ingredienser, fri for parfyme og annen uønsket kjemi samt deklarert i samarbeid med Astma-Allergi Danmark.

Finn hele serien her.

PURE
Pure fra Meraki er en produktserie fremstilt med særlig omtanke for både menneske og miljø. Basert på milde, rene og hudvennlige ingredienser sikres du optimal ansikts-, hår- og kroppspleie fri for parfyme, fargestoffer og annen uønsket kjemi. Produktene i Pure-serien er økologisk sertifisert jf. COSMOS-standarden og bærer dessuten det nordiske miljømerket, Svanemerket.

Finn hele serien her.

SUN
Merakis Sun-serie dekker over en liten, men ytterst effektiv solpleieserie designet spesielt til både voksne og barn. Med sertifiseringer som Svanemerket og Astma-Allergi Danmarks blå krans er du sikret hudvennlige og 100% parfymefri produkter, som gir en bredspektret beskyttelse mot solens stråler.

Finn hele serien her.

Kjøp pleieprodukter fra Meraki hos Med24.no

Hos Med24.no fører vi et bredt sortiment av produkter fra Meraki - herunder de tre underserier, Mini, Pure og Sun. Kjøp hos oss i dag - billig, raskt og enkelt.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.