Rømer økologisk rapadura sucanat
Organisk Rapadura/Sucanat fra Rømer er en type sukker som kjennetegnes av mindre sukkerkrystaller enn vanlig rørsukker. Rapadura-sukker er rørsukker som er krystallisert i en åpen panne og er det første produktet i sukkerprosessen, og derfor er det mindre raffinert enn for eksempel hvitt sukker.
Rapadura-sukker smaker søtt, men er mye mer aromatisk, med en tydelig karamellsmak. Aromaen er også aromatisk og dyp. Konsistensen er mer fuktig og myk enn vanlig hvitt sukker, da det har et høyere sirupinnhold.
Rapadura-sukker kan brukes i alle retter hvor du ønsker en karamellsmak. Det passer spesielt godt i de litt tyngre høst- og vinterrettene, hvor noen skjeer kan gi en krydret sødme. Det kan også brukes i fruktterter, krydderkaker og kjeks. Du kan erstatte alt eller deler av sukkeret i en kake eller dessert med rapadura-sukker, men ofte er noen spiseskjeer nok til å fremheve karamellsmaken.
Innhold: 500 g
Næringsinnhold per 100 g:
Energi |
1680 kJ / 400 kcal |
Fett |
0 g |
- herav mettede fettsyrer |
0 g |
Karbohydrater |
99,5 g |
- herav sukkerarter |
99,5 g |
Protein |
0,5 g |
Salt |
0,13 g |
Inneholder:
500 g
Uraffinert rørsukker*
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Opphavsland:
Costa Rica
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.
