MGO Manukahonning 600+ - 250 g

MGO Manukahonning 600+ - Den klassiske Manukahonningen med meget høy antibakteriell effekt.
Manukahonning er kjent for sin unike smak, og anerkjennes over hele verden for sine antibakterielle egenskaper som ikke finnes i andre typer honning. Det unike ved Manukahonning er at den inneholder det bioaktive stoffet Methylglyoxal (MGO). MGO® Manukahonning 600+ inneholder minst 600 mg/kg av Methylglyoxal. Den kommer fra New Zealand og er resultatet av en unik interaksjon mellom bier og myrteplanter.
- Antibakteriell.
- CMH-sertifisert.
- MGO +600 tilsvarer UMF 17.
- Minst 600 mg/kg Methylglyoxal.
Innholdet av methylglyoxal er blitt testet i et uavhengig britisk laboratorium i henhold til ISO 17025 standard, som garanterer kvaliteten av honning. Manukahonning kan tas som en del av et balansert kosthold, eller som et naturlig søtningsmiddel i mat og varme drikker. Jo høyere verdi av Manukahonning på MGO/UMF-skalaen er, desto større er honningens antibakterielle virkning.
Les mer om Manukahonning her.
Denne serien fra MGO Manukahonning finnes i 3 forskjellige styrker:
MGO 100+ - God (Antibakteriell effekt)
MGO 300+ - Bedre (Høy antibakteriell effekt)
MGO 600+ - Best (Meget høy antibakteriell effekt)
På UMF-skalaen tilsvarer MGO 600+ en verdi på 17.
Innhold: 250 gram.
Ingredienser:
100% Manuka honning.
Næringsinnhold | Pr. 100 g. | Pr. portion 15 g. |
---|---|---|
Energi | 1375 Kj / 329 Kcal | 206 Kj / 49 kcal |
Fett | <0,1 g | <0,1 g |
- herav mettede fettsyrer | <0,1 g | <0,1 g |
Karbohydrater | 78,5 g | 11,78 g |
- herav sukkerarter | 76,2 g | 11,43 |
Protein | 0,2 g | 0,03 g |
Salt | 8 mg | 0,2 mg |
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.