Nordthy Mandler Sjokolade Mix - 325 g

1
Se alle produkter fra Nordthy & Nordthy Lakridskugler
Varenummer: 47451

Blanding av mandler overtrukket av mørk, hvit og melkesjokolade fra Nordthy

Har du vanskelig for å velge en favoritt blant melkesjokolade, hvit sjokolade og mørk sjokolade? Da er denne blandingen av sjokolademandler fra Nordthy perfekt for deg! Her får du nemlig alle tre i en herlig kombinasjon. Mandlene er overtrukket med tre forskjellige slag sjokolade, og gir en himmelsk smaksopplevelse. De sjokoladeovertrukkede mandlene kommer i en flott eske, og er derfor også perfekte som vert- eller vertinnegave.

Den mørke sjokoladen inneholder minst 49,5% kakaotørrstoff, mens melkesjokoladen inneholder minst 32,9% kakaotørrstoff.
Produktet bør oppbevares tørt, ikke for varmt og beskyttet mot direkte sollys.


Innhold: 325 g.

Ingredienser:

Melkesjokolade (sukker, kakaosmør, søtmelkspulver, kakaopasta, mysepulver (fra melk), emulgator (soyalecithin), aroma), Mørk sjokolade (sukker, kakaopasta, kakaosmør, emulgator (soyalecithin), aroma), Hvit sjokolade (sukker, kakaosmør, søtmelkspulver, skummetmelkspulver, laktose (melk), vannfritt melkefett, emulgator (soyalecithin), aroma), Mandler, Overflatebehandlingsmidler (shellak, arabisk gummi)

Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Nordthy & Nordthy Lakridskugler
Varenummer: 47451

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.