Økologisk havrekli fra Saltå Kvarn.
Saltå Kvarn Økologisk Havrekli er laget av dampet, avskallet hel havre, som deretter valses og siktes. Resultatet er et fiberrikt kli med et høyt innhold av magnesium, jern, sink og vitamin E. Havrekli inneholder nesten dobbelt så mye fiber som vanlig havregryn og egner seg ypperlig til grøt, müsli og baking. Bruk det som en sunn ingrediens i brøddeig eller som topping på bakverk. Du kan også bytte ut noe av havren med havrekli for å få en mer næringsrik og saftig grøt.
Havregryn er gode til grøt eller i müsli.
Oppbevaring:
Oppbevares tørt, ikke over romtemperatur.
Innhold 425 g.
Næringsinnhold per 100 g:
Energi |
1500 kJ / 360 kcal |
Fett |
7,0 g |
- herav mettede fettsyrer |
1,3 g |
Karbohydrater |
45 g |
- herav sukkerarter |
3,2 g |
Kostfibre |
18 g |
Protein |
19 g |
Salt |
< 0,01 g |
Inneholder:
425 g
Havrekli*
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Havre
Opphavsland:
Sverige
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.
