Sukrin Marsipanbrød - 38 g.

Sukrin Marsipanbrød er et sukkerredusert alternativ til det klassiske marsipanbrødet med kun 1 gram sukker per stang
Sukrin Marzipan Bar er et velsmakende mellommåltid uten tilsatt sukker, laget av Sukrin Marzipan og overtrukket med mørk Sukrin sjokolade. Den er naturlig søtet med Sukrin og stevia og inneholder kun 1 gram sukker per bar. Marsipanbaren er et godt alternativ til klassisk konfekt for deg som ønsker mindre sukker uten at det går på bekostning av smaken.
Sukrin Marzipan Bar er både vegansk og praktisk pakket for enkel reise. Den er ideell som et mellommåltid i løpet av dagen eller som en søt godbit uten tilsatt sukker. Et godt valg for deg som ønsker å ta et bevisst valg, men likevel nyte sjokolade og marsipan.
Funksjoner:
- Ikke tilsatt sukker
- Søtet med Sukrin og stevia
- Kun 1 g sukker per bar
- Overtrukket med mørk SukrinChocolate
- Vegansk
Innhold:
38 g.
Energi |
353 kcal |
Fett |
27 g |
- herav mettede fettsyrer |
6,5 g |
Karbohydrater |
23 g |
- herav sukkerarter |
2,6 g |
- herav polyoler |
18 g |
- netto kulhydrater |
4,9 g |
Protein |
9,1 g |
Salt |
0 g |
Kostfibre |
29 g |
Marcipan: Mandler (45%), Fiber (oligofruktose, polydextrose), Sødestoffer (erytritol, steviolglykosider fra stevia), Vann, Konserveringsmiddel (kaliumsorbat), Chokolade: Kakaomasse, Sødestoffer (erytritol, steviolglykosider fra stevia), Inulin, Kakaosmør, Vanilje, Emulgator (solsikkelecitin)
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.