Nicolas Vahé Confit, apricot & thyme - 160 g.
Nicolas Vahé Confit, apricot & thyme - 160 g.
1
1
1

Nicolas Vahé

Confit, apricot & thyme - 160 g.

Varenummer: 58146

Confit av aprikos og timian for å gjøre ostebrettet komplett

Denne deilige confiten med aprikos og timian er det perfekte tilbehør til ostebrettet. Den ble opprinnelig utviklet for å passe til Chaource-ost fra Champagne, men passer til alle typer ost. Aprikosene og timianen har macerert i hele ti timer, noe som gir en unik smak der spesielt aprikosen balanserer ostens fyldige smak.

Funksjoner:

  • Deilig confit med aprikos og timian
  • Ideell for alle typer ost
  • Unik smak
  • Motvirker den fyldige smaken av osten.

Innhold:
160 g.

Næringsinnhold per 100 g:

Energi

837 kJ / 197 kcal

Fett:

<0.5 g

- herav mettede fettsyrer

<0.1 g

- Herav enkeltmettet fettsyrer

0 g

- Herav flerumettet fett

0 g

Karbohydrater

48 g

- Herav sukkerarter:

47 g

Protein:

<0.5 g

Salt:

0.02 g

Inneholder:

160 g.

Ingredienser:

Aprikoser 51%, Fruktsukker, Rørsukker, timian 1,6%, Pays d'Oc hvidvin, Geleringsmiddel: fruktpektin, Konsentrert sitronsaft

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Inkludert i kategorier

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

0
Basert på 0 anmeldelser
5
4
3
2
1
0
0
0
0
0

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt. Ved å registrere deg samtykker du til at vi kan sende deg informasjon om rabattkoder, tilbud og nyheter relatert til vårt sortiment via e-post. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med vår personvernerklæring.