Biogan Mung bønner Ø - 750 g
Økologiske Mungbønner fra Biogan
Mungbønner har de samme bruksområdene som linser og andre bønner. Du kan for eksempel bruke dem i kokte retter eller i friske salater. Du kan også steke mungbønner og spise dem som et knasende mellommåltid med nøtteaktig smak.
Anvendelse:
Bløtlegg Biogan Mung Beans i 10-12 timer før bruk. Tøm vannet og kok bønnene i ferskvann i ca. 30 minutter. Etter koking kan du bruke bønnene i matlaging, eller du kan velge å marinere eller steke dem.
Oppbevaring : Tørt og kjølig.
Forslag til spiring av bønner
I tillegg til at mungbønner er gode til matlaging, er de også ypperlige til spiring. Etter bløtlegging tar du et dørslag, kler det med et par ark tørkepapir og heller bønnene og vannet i det. Når vannet har rent godt ut, dekker du bønnene helt til med tørkepapir. Legg dørslaget på en tallerken, og sett det hele på et mørkt sted i romtemperatur - for eksempel i et kjøkkenskap. La bønnene stå slik i fem dager. 2-3 ganger om dagen dypper du papirsilen i kaldt vann - så er de klare til å spises.
Innhold: 750 g
Energi |
1142 kJ / 273 kcal |
Fett |
1,2 g |
- herav mettede fettsyrer |
0,3 g |
Karbohydrater |
41 g |
- herav sukkerarter |
2,9 g |
Fiber |
15 g |
Protein |
23 g |
Salt |
0,01 g |
mungbønner*
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

