Mørkt økologisk kjernebrød fra Tjois
Med denne melblandingen får du et brød som smaker akkurat som vanlig rugbrød. Den inneholder både surdeig og rikelig med korn.
Søknad:
- 500 g mørkebrunt brødmel
- 350 ml vann
- 1/2 pakke gjær (25 g)
- litt olje
Bland lunkent vann med gjær og tilsett melet. Bland deigen på en mikser. Deigen blir best hvis den røres på høyeste trinn i ca. 10 minutter. Legg deigen i en smurt bakeform (25 cm) og glatt overflaten med litt vann. Smør den glatte overflaten med litt olje og la brødet heve tildekket i 15 minutter. Stek deretter brødet i ca. 60 minutter i en forvarmet ovn på 200 grader. Du kan sette en bolle med vann i ovnen under stekingen. Når brødet er ferdigstekt, avkjøles det litt og legges i en plastpose mens det fortsatt er varmt.
Innhold:
500 g
Næringsinnhold per 100 g:
Energi |
1804 kJ / 429 kcal |
Fett |
19,4 g |
- herav mettede fettsyrer |
2,3 g |
Karbohydrater |
47,1 g |
- herav sukkerarter |
2,8 g |
Kostfibre |
7,8 g |
Protein |
13,0 g |
Salt |
1,94 g |
Inneholder:
500 g
Fullkornsrismel* 36,2%, solsikkekjerner* 25%, Maisstivelse*, knuste hørfrø* 9%, hele hørfrø* 8%, bokhvetesurdei* (bokhvetemel*, quinoamel*, starterkultur), Havsalt, Rå rørsukker*, instant karamell* (karamell*, maltodextrin* af mais), Fortykningsmiddel: guargummi*
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.
Andre kunder har også kjøpt
Alternative produkter
Anmeldelser
5 stjerner til denne brødblanding fra tjois.Det bliver et perfekt rugbrød der smager fuldstændig som et rugbrød skal
02-01-2024



