Manuka Health

Om Manuka Health

Med viten om at New Zealands produkter fra bier hadde særlige og unike helseegenskaper, ble Manuka Health grunnlagt i 2006. De har siden vært drevet av å benytte deres viten til å forstå og utnytte de naturlige produkter, for at resten av verden har kunnet nyte bienes goder.

I dag består merket av et team av dedikerte spesialister som omhyggelig håndterer og pleier alt fra bier, honning, tannkrem og produksjonen av andre Manuka Health produkter. Hvert eneste trinn fra bikube til det ferdige produktet er testet og sikret autentisk, rent og av beste kvalitet. 

Eksperter i Manuka honning

Manuka Health er intet mindre enn pionerer i Manuka honning og propolis vitenskap. Igjennom årene har de beskyttet og optimert den renhet og de ekstraordinære, naturlige egenskaper som er å finne i deres komplekse bi-produkter sånn som Manuka Health honning.

Den kunnskapen som konstant komplimenteres av ny ekspertise og forskning gjør sammen med dybden av pleie av ethvert produkt, at du som kunde, trygt kan stole på den honningen du kjøper.

Honning av høyeste kvalitet
Det er viktig med en kvalitet du kan stole på. Derfor kontrolleres og styres alle prosesser av eksperter innenfor diverse områder hos fasilitetene i New Zealand. De omfattende kvalitetsprøver, både av råmateriale og ferdige produktfaser, sikrer deg den ypperste kvalitet, renhet og sikkerhet av enhver honning.  

Hva er Manuka Honning?

Manuka honning stammer fra bier, som henter deres nektar fra Manuka busken (Leptospermum Scoparium), som er hjemmehørende i New Zealand. Honningen er verdenskjent for sine unike egenskaper. Man har ut fra forskning nemlig kunne konkludere at det naturlig forekommende MGO er helt spesietl i Manuka Honning. Les mer om Manuka Honning her.

Metheylglyoxal, kalt MGO, er et sterkt antibakterielt stoff. Det er MGO innholdet som adskiller Manuka honning fra allminnelig honning. Det finnes Manuka honning med forskjellige nivåer av MGO, 100+, 400+ og 550+ MGO, og jo høyere tallet er, jo høyere antibakteriell effekt har honningen.

Verdien av Manuka honning, har dog vært kjent og brukt av mennesker i årtusener. Den anslås å kunne bekjempe intet mindre enn 80 forskjellige bakterier. Ekte Manuka honning fra New Zealand kan ha en merking som heter MGO eller UMF.  

Manuka honning anvendes blant annet til: 

  • Bekjempelse av bakterier og virus
  • Sårbehandling og behandling av eksem
  • Hudpleie

Anbefalt bruk
Helt optimalt er manuka health honning i matlaging. Manuka honning er derimot også brukt i mange hudpleieserier på grunn av dens fantastiske hudpleie egenskaper. Du finner det blant annet i Dr. Organic Manuka Honey.

Du kan også anvende manuka honning som ansiktsmaske. Smør manuka honning i ansiktet og la det sitte i ca 10-15 min. Du får en riktig myk hud. Spesielt hvis du har problemer med akne, kan dette ha god effekt.

Innta dessuten en spsk Manuka honning i en kopp te, hvis du kan merke at en forkjølelse er på vei. Manuka honning kan nemlig hjelpe med å holde deg unna en snue. 

Kjøp Manuka Health produkter hos Med24.no

Hos Med24.no kan du finne både ManukaAid Skin Patch, ManukaAid Breast Pads, Honning og tannkrem med manuka honning! Vi tilbyr de fantastiske og anerkjente produkter fra Manuka Health til særlig gode priser og med mulighet for hurtig levering. 

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.