Ma-Mam

Ma-Mam er utviklet av Kirsten Mikkelsen Ravnbøl, som er ernæringsfysiolog med spesialisering i mat til babyer og småbarn. Nettopp derfor kan du være sikker på at grønnsakspureen fra Ma-Mam inneholder akkurat den riktige sammensetningen av næringsstoffer, vitaminer og mineraler for ditt barn. Les mer om Ma-Mam her.

4 Produkt(er)

Ma-Mam – ernæringsriktig og økologisk grønnsaksmos

Ma-Mam er en frysetørket, næringsrik og økologisk grønnsaksmos utviklet av en kvinne ved navn Kirsten Mikkelsen Ravnbøl, som er ernæringsfysiolog med spesialisering på mat til babyer og småbarn. Babyer har en liten mage som ikke rommer så mye mat om gangen, noe som stiller store krav til maten deres slik at de får de beste forutsetningene for vekst og utvikling. Og nettopp derfor har Kirsten utviklet Ma-Mam grønnsaksmos, som er satt sammen av gode og næringsrike grønnsaker, som sørger for at barnet ditt får i seg mange nyttige vitaminer, mineraler og ikke minst en god smak.

Alle varianter av Ma-Mam grønnsaksmos inneholder kun grønnsaker, litt frukt og en mild, dansk rapsolje – og ingenting annet! Det er tatt hensyn til at Ma-Mam grønnsaksmos inneholder den energimengden som Helsetilsynet anbefaler, og produseres også i Danmark med primært skandinaviske, økologiske ingredienser.

"Gå grønt fra starten"

I tillegg til å være en næringsrik kilde til næringsstoffer, vitaminer og mineraler, er Ma-Mam en god måte å introdusere grønnsaker på. Hvis barnet ditt blir kjent med grønnsaker før det er ett år, vil det ifølge Kirsten øke sannsynligheten for at barnet ditt vil like grønnsaker når det blir eldre.

Ma-Mams sortimentet inkluderer:

Ma-Mam Grønnsaksmos Brokkoli

Denne varianten av Ma-Mam grønnsaksmos inneholder bl.a. potet, brokkoli og pære, og har en myk tekstur som er ideell for babyen din over 4 måneder. Poteter er både en god kilde til vitamin C og gir god metthetsfølelse.

Ma-Mam Grønnsaksmos Gulrot

Ma-Mams grønnsaksmos med nøkkelingrediensen gulrot inneholder bl.a. potet, pastinakk og gulrot, som utgjør opptil 8 porsjoner grønnsaksmos når kokende vann tilsettes.

Ma-Mam Grønnsaksmos Erter

Grønnsaksmosen med smak av erter inneholder bl.a. potet, erter og eple, som gir en nydelig smak og en deilig, myk konsistens.

Ma-Mam Grønnsaksmos Flerpakk

Kombinasjonspakken fra Ma-Mam inneholder alle tre variantene av grønnsaksmos og er derfor ideell for deg som vil prøve de forskjellige variantene, eller rett og slett ønsker å variere smakene for barnet ditt.

Slik gjør du:

  1. Doser etter barnets appetitt for å unngå matsvinn.
  2. Tilsett kokende vann 1:3 eller til mosen har ønsket konsistens.
  3. Rør om godt.
  4. Server grønnsaksmosen med skje når den har passe temperatur.

Kjøp de økologiske og næringsrike variantene av grønnsaksmos fra Ma-Mam hos Med24.no! Rask levering og gode tilbud.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.