La Roche-Posay Makeup

La Roche-Posay Makeup - Til alle hudtyper - selv den mest sensitivehud

La Roche-Posay Makeup er sminke spesielt fremstilt til særlig sensitive hudtyper som trenger ekstra milde og skånsomme produkter. Alle La Roche-Posay Makeup produkter er testet på sensitiv hud, hypoallergene og uten parfyme. Les mer om Toleriane makeup her!

5 Produkt(er)

La Roche-Posay Toleriane Makeup – sminke for alle hudtyper

La Roche-Posay Toleriane sminkeserien er der for å gi den siste, unike og vakre touchen til din naturlige skjønnhet.

Med allergivennlig makeup fra La Roche-Posay kan selv den mest følsomme hud få den perfekte looken. Disse holdbare produktene er utviklet i samarbeid med verdens ledende dermatologer og gir deg skånsom, men effektiv kosmetikk i verdensklasse.

Høy toleranse og dekning
La Roche-Posay garanterer høy toleranse og dekning i velbalanserte, skånsomme formler som er spesielt utviklet for alle hudtyper og behov.

Med sminke fra det eksklusive merket får du en jevn, matt og naturlig finish i hvert eneste produkt. Alle mineralpudder, foundations og øyenskygger er lette, myke og enkle å påføre, noe som gjør sminkerutinen til en lek.

Garantert kvalitet
Det er viktig for La Roche-Posay å tilby noen av de beste kosmetikkproduktene på markedet. Derfor har de testet og dokumentert hver eneste neglelakk, maskara, øyenblyant med mer før lansering.

Med La Roche-Posay Toleriane er du uten tvil garantert en god og behagelig opplevelse som oppfyller alle kvalitetskrav.

Favoritter

Blant seriens største favoritter finner du:

La Roche-Posay Compact Mineral Powder: Mineralpudderet er tilpasset alle hudtyper. Mineralpigmentene er skånsomme mot huden og gir et vakkert, jevnt, matt og naturlig resultat. Det korrigerer også uønskede ujevnheter med en lett og myk følelse.

La Roche-Posay Liquid Foundation: Denne foundationen er det optimale valget for deg som ønsker en jevn hudtone som ser naturlig ut og holder lenge. Den effektive korrigerende effekten gir deg et feilfritt resultat uten at det føles som en maske. Den er enkel å påføre og beskytter huden med SPF 25.

Kjøp La Roche-Posay Toleriane makeup hos Med24.no

Hos Med24.no er vi autorisert forhandler av La Roche-Posay makeup, noe som betyr at du alltid er garantert makeup av beste kvalitet. Vi tilbyr alltid seriens mange deilige og fantastiske produkter til gunstige priser.

Glem ikke å ta en titt på La Roche-Posay Cleansing, som tilbyr effektive og skånsomme renseprodukter for fjerning av sminke, smuss og bakterier som kan sitte igjen på huden etter dagens mange aktiviteter.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.