La Roche-Posay Lipikar

9 Produkt(er)

Lipikar - Utviklet til meget tørr hud

La Roche Posay har i en kombinasjon av mange års erfaring med tørr hud, dokumentasjon og dermatologi skapt en komplett kroppspleieserie til alle som plages med særlig tørr hud. Lipikar kan anvendes av babyer, barn og voksne med tendens til meget tørr og irritert hud samt atopi.

Lider du av atopi, kan du med stor fordel lese vår artikkel om atopisk hud her!

Skånsom pleie av hudens barriere
Det er viktig å tilføre den riktige pleie til en tørr hud. La Roche-Posay har gjort seg bevisste om at pleien allerede starter i dusjen hvor huden behøver stabilisering, forbedring, styrke og ikke minst beroligelse.

Lipikar er også med til å redusere kløe, irritasjon og rødme forårsaket av tørrhet. De unike og nøye utvalgte ingredienser i serien minsker både forekomsten av utbrudd samtidig med at huden mykgjøres og får den optimale, fuktgivende pleie.

Til hele familien
Tendensen til tørr hud kan ramme alle familiens medlemmer – Det har det eksklusive merket tatt høyde for. Lipikar er derfor en komplett pleieserie til store som små, som plages med sensitiv eller tørr hud. Med Lipikar får alle den øyeblikkelige virkning, toleranse og effektivitet man trenger.

Oversikt

Lipikar vask. Lipikar Syndet AP+ er en beroligende vaskegelekrem som er i stand til å lindre og styrke hudens barriere. Den hjelper i tilegg med å holde mikroblomen i balanse hos babyer, barn og voksne.

Lipikar fluide er en lett bodylotion som virker beroligende, mykgjørende og beskyttende. Den kan anvendes av hele familien og trenger hurtig inn og fukter huden. Irritasjon fra tørr og stram hud vil bli minsket med denne.

Lipikar Lait/Lotion. Denne 48-timers bodylotion er utviklet mot tørr hud. Den besitter pleiende og nærende egenskaper og kan anvendes av alle familiens medlemmer (fra 3-måneders alderen), som har behov for beroligelse og forbedring av hudens komfort.

Lipikar Balm anvendes på tørr, irritert eller kløende hud. Den styrkende kremen etterlater huden velfuktet og lindret. I tillegg reduserer kremen fremkomsten av utbrudd.

Lipikar Håndkrem kan især brukes til de tørre hender som har bruk for intensiv pleie. Den fuktgivende håndkremen kan benyttes daglig. Den trenger raskt inn i huden og gjør det enda helt uten å etterlate hendene fettet.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.