Blåskjellolje, original (grønnleppede) - 50 kap.

Blåskjellolje, original (grønnleppede) - 50 kap.
Se alle produkter fra Novasel
Varenummer: 998

Original blåskjellolje som inneholder en unik sammensetning av omega-3 fettsyrerne ETA, EPA og DHA, som er hentet fra de grønneleppede blåskjellene fra New Zealand (Perna canaliculus).

Fettsyrer er svært sarte og ved feil håndtering av råvaren, blåskjellkjøttet, kan fettsyrene ødelegges. Produsenten av Original blåskjellolje har utviklet en skånsom ekstraksjonsmåte som bevarer fettsyrene best mulig. Denne fremgangsmåten sikrer en stabil og konsistent mengde fettsyrer i den originale blåskjelloljen. For at fettsyrene ikke skal oksidere og størkne, tilsettes d-alfa-tokoferol som en antioksidant. Utvinningsmetoden er patentert. Blåskjelloljen blir kontinuerlig kontrollert for pesticider, herbicider og tungmetaller samt for kjente algetyper. Original blåskjellolje fremstilles under farmasøytisk kontroll.

Original blåskjell olje brukes som et daglig kosttilskudd.

 I første omgang anbefales 3 kapsler daglig i 3-6 uker. Etter 1-2 kapsler daglig. Mange trenger bare 1 kapsel om dag etterfølgende. Doseringen er meget individuell. Ikke ta mer enn den anbefalte daglig dosen. Full nytte oppnås vanligvis etter 4-12 uker. Kapslene svelges hele med veske og helst med et måltid.

Ingredienser:

Olivenolje, Ekstrakt (PCSO-524TM) av Perna canaliculus (den grønnleppete musling 33,3), Gelatin, Fuktighetsbevarende middel: Sorbitol, Glyserol, antioxidant: d-alpha-tocopherol utvunnet av blandt annet soyabønner

Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk

Allergener:

grønnleppet musling, Soya

Opphavsland: EU
Obligatorisk tekst for kosttilskudd: Den anbefalte daglige dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et sunt og variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Inngår i kategoriene
    Kosttilskudd > Oljer > Omega-3 fiskeolje

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.