Danasan Gastroform - 180 tab.

Danasan Gastroform - 180 tab.
Se alle produkter fra Danasan
Varenummer: 3928

Velvære til maven. Gastroform letter fordøyelsen og motvirker sure oppstøt

Gastroform er en kosttilskudd som er samensatt for å hjelpe fordøyelsen og samtidig bidra til omsetningen av sukker og fettstoffer i kroppen. 

I tillegg til propolis, inneholder Gastroform bukkehornsfrø og lakris. 

Propolis lages av honningbier og brukes til å tette deres bo. Det er en gyldenbrun sterkt klebrig substans som har bakteriedrepende egenskaper. 

Bukkehornsfrø hjelper pH balansen i maven og bidrar til et sunt blodsukkernivå og med å støtte omsetningen av fett. Sammen med en balansert kost hjelper bukkehornsfrø med å kontrollere blodets innhold av kolesterol og triglyserider, samt avbalansere kroppens fettfordøyelse. Bukkehornsfrø hjelper også den fysiologiske sukkerbalansen og bidrar til å opprettholde et sunt blodsukkernivå. 

Lakris har tradisjonelt blitt brukt for å lette og støtte fordøyelsen. De aktive stoffene i lakris hjelper med å opprettholde en normal funksjon av slimhinnen i maven og tolvfingertarmen. Lakris hjelper med å opprettholde balansen og gjøre fordøyelsen mere behagelig for mennesker med et følsomt fordøyelsessystem. 

Anbefalt daglig dose: 1-2 tabletter intass 2 ganger daglig før måltider. 

Innhold: 180 tabletter

Ingredienser:

Bukkehornsfrø (Foenum graecum), Lakrisekstrakt (Liquiritae extr.), Propolis ekstrakt, Bindemiddel (mikrokrystalinsk cellulose), Fyllemiddel (dicalciumfosfat), Overfladebehandlingsmiddel (siliciumdioxid, talkum, magnesiumsalte af fedtsyrer), Smagsstof (anis og fennikel)

Obligatorisk tekst for kosttilskudd: Den anbefalte daglige dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et sunt og variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.