Urizal One - 90 stk.

Urizal One - 90 stk.
Se alle produkter fra Urizal
Varenummer: 626

Urizal ONE - 90 stk.

1 kapsel om dagen. Urizal ONE inneholder den nye standardiserte ingefærekstrakten MZ 2005. Det er for første gang lykket å fremstille et ingerfærpreparat, som på tross av sitt standardisert innhold av aktive stoffer som er både mild og skånsom mot magen, med Urizal ONE - og man trenger kun å ta en kapsel om dagen.

Ved hjelp av en svært skånsom ekstraksjon sikres det at den naturlige kompleksiteten og det naturlige forholdet mellom de aktive ingrediensene bevares. Hver kapsel med Urizal ONE inneholder den samme høye mengden av aktive ingredienser og består av DuoComplexsystemet som er den unike sammensetningen av ingefær og bokhvete, som gir Urizal sin gode virkning.

Bruk
Urizal One øker fleksibiliteten og mobiliteten i leddene. Det må regnes med en virketid på 2-3 måneder før resultatene er tydelige. 

Ingredienser 

1 kapsel inneholder 275 mg standardisert ingefærekstrakt MZ 2005 (Zingiber officinale ROSCOE), standardisert boghvetekstrakt (Fagopyrum esculentum) 
Hjelpestoffer: dikalsiumfosfat, risstivelse, mono- og diglyserider av fettsyrer, mikrokrystallinsk cellulose, polyvinylpyrrolidon, skjellakk, silisiumdioksid, magnesiumsalter av fettsyrer, talkum. 

Dose (voksne) 

1 kapsel daglig. De første 2-3 ukene kan man med fordel innta 2 kapsler daglig. Tas med et glass vann i forbinnelse med et måltid.
Ingredienser:

, Maisstivelse, Ingefærekstrakt (Zingiber officinale Roscoe), Bokhveteekstrakt (Fagopyrum esculentum Moench), Overflatebehandlingsmiddel (Anionisk methacrylat copolymer og triethylcitrat)

Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun brukes av gravide og små barn etter avtale med helsepersonell eller lege. Kosttilskudd som ikke er spesifikt merket for barn eller ungdom, bør ikke brukes av barn under 11 år.

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.