Urizal One - 90 stk.

1
Se alle produkter fra Mezina & Urizal
Varenummer: 626

Urizal ONE - 90 stk.

1 kapsel om dagen. Urizal ONE inneholder den nye standardiserte ingefærekstrakten MZ 2005. Det er for første gang lykket å fremstille et ingerfærpreparat, som på tross av sitt standardisert innhold av aktive stoffer som er både mild og skånsom mot magen, med Urizal ONE - og man trenger kun å ta en kapsel om dagen.

Ved hjelp av en svært skånsom ekstraksjon sikres det at den naturlige kompleksiteten og det naturlige forholdet mellom de aktive ingrediensene bevares. Hver kapsel med Urizal ONE inneholder den samme høye mengden av aktive ingredienser og består av DuoComplexsystemet som er den unike sammensetningen av ingefær og bokhvete, som gir Urizal sin gode virkning.

Bruk
Urizal One øker fleksibiliteten og mobiliteten i leddene. Det må regnes med en virketid på 2-3 måneder før resultatene er tydelige. 

Ingredienser 

1 kapsel inneholder 275 mg standardisert ingefærekstrakt MZ 2005 (Zingiber officinale ROSCOE), standardisert boghvetekstrakt (Fagopyrum esculentum) 
Hjelpestoffer: dikalsiumfosfat, risstivelse, mono- og diglyserider av fettsyrer, mikrokrystallinsk cellulose, polyvinylpyrrolidon, skjellakk, silisiumdioksid, magnesiumsalter av fettsyrer, talkum. 

Dose (voksne) 

1 kapsel daglig. De første 2-3 ukene kan man med fordel innta 2 kapsler daglig. Tas med et glass vann i forbinnelse med et måltid.
RI = Daglig referanseinntak for voksne og barn over 11 år.
RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Fyllemidler (dicalciumfosfat, mikrokrystallinsk cellulose, silisiumdioxid, magnesiumsalter av fettsyrer og talkum), Maisstivelse, Ingefærekstrakt (Zingiber officinale Roscoe), Bokhveteekstrakt (Fagopyrum esculentum Moench), Overflatebehandlingsmiddel (Anionisk methacrylat copolymer og triethylcitrat)

Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk

Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et sunt og variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Mezina & Urizal
Varenummer: 626

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.