VitaCare Hvitløk Long 120 stk.

1
1
1
Se alle produkter fra Vitacare
Varenummer: 1789

Hvitløk-Long 

 - et hvitløk kosttilskudd med minimal lukt

Hvitløk har blitt brukt for sine gode egenskaper i mer enn 6000 år og har vært brukt til mange formål, for eksempel utvisning av onde ånder. Hvitløk har hovedsaklig vært brukt i mat og for å styrke helsen.

Hvitløk inneholder allicin, som blir omdannet til en rekke svovelholdige stoffer når hvitløk knuses, tilberedes eller tygges. Disse stoffene er gunstig for kroppen, men gir plagsomme bivirkninger i form av dårlig lukt fra ånde og hud, og som dessverre holder mange fra å spise hvitløk og hvitløks tabletter.

Hvitløk-Long er tabletter av tørket, knust hvitløk, som hver inneholder innkapslet hvitløk som tilsvarer 15 mg av allicin.

Hvitløk-Long er en depottablett med forsinket frigjøring som blir oppløst i mage-tarmkanalen. De illeluktende svovelforbindelser blir derfor dannet her og ikke i munnen, og dermed minimaliseres ubehagelig lukt fra hvitløk. Hvitløk-Long inneholder også persille som ifølge gamle kjerringråd hjelper mot hvitløksånde.

Siden hvitløk-Long er en depottablett opptas hvitløken over en lengre periode. Du vil derfor ha nytte av effekten fra hvitløk i lang tid, og trenger kun en enkelt tablett daglig.

Hvitløk-Long med persille er et effektivt og økonomisk hvitløks supplement med minimal lukt.

Bruk: Hvitløk Long brukes som et kosttilskudd og skal tas i forbinnelse med et måltid. Kosttilskuddet bør ikke erstatte et variert kosthold og dosen bør ikke overskrides.

For dosering og ingredienser, se Innhold. 

Dosering 

Voksne: 1 tablett daglig. 

Advarsel: 

Forsterker muligens effekten av blodfortynnende medisin (antikoagulanter). Dosen av blodfortynnende bør kontrolleres i samråd med lege etter begynt inntak av Hvitløk-Long. 

Graviditet: 

Bør kun brukes etter samråd med lege av gravide kvinner og barn under 1 år. 

Bivirkninger: 

Lukten fra pusten og huden kan endres. Allergiske reaksjoner og gastrointestinale plager kan forekomme i sjeldne tilfeller. Anbefaling: Hali-Z 

Oppbevaring
Tørt og beskyttet mot varme og lys i maksimalt 2 år. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Vitacare
Varenummer: 1789

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.