VitaCare Hvitløk Long 120 stk.

VitaCare Hvitløk Long 120 stk.
VitaCare Hvitløk Long 120 stk.
VitaCare Hvitløk Long 120 stk.
Se alle produkter fra VitaCare
Varenummer: 1789

Hvitløk-Long 

 - et hvitløk kosttilskudd med minimal lukt

Hvitløk har blitt brukt for sine gode egenskaper i mer enn 6000 år og har vært brukt til mange formål, for eksempel utvisning av onde ånder. Hvitløk har hovedsaklig vært brukt i mat og for å styrke helsen.

Hvitløk inneholder allicin, som blir omdannet til en rekke svovelholdige stoffer når hvitløk knuses, tilberedes eller tygges. Disse stoffene er gunstig for kroppen, men gir plagsomme bivirkninger i form av dårlig lukt fra ånde og hud, og som dessverre holder mange fra å spise hvitløk og hvitløks tabletter.

Hvitløk-Long er tabletter av tørket, knust hvitløk, som hver inneholder innkapslet hvitløk som tilsvarer 15 mg av allicin.

Hvitløk-Long er en depottablett med forsinket frigjøring som blir oppløst i mage-tarmkanalen. De illeluktende svovelforbindelser blir derfor dannet her og ikke i munnen, og dermed minimaliseres ubehagelig lukt fra hvitløk. Hvitløk-Long inneholder også persille som ifølge gamle kjerringråd hjelper mot hvitløksånde.

Siden hvitløk-Long er en depottablett opptas hvitløken over en lengre periode. Du vil derfor ha nytte av effekten fra hvitløk i lang tid, og trenger kun en enkelt tablett daglig.

Hvitløk-Long med persille er et effektivt og økonomisk hvitløks supplement med minimal lukt.

Bruk: Hvitløk Long brukes som et kosttilskudd og skal tas i forbinnelse med et måltid. Kosttilskuddet bør ikke erstatte et variert kosthold og dosen bør ikke overskrides.

For dosering og ingredienser, se Innhold. 

Dosering 

Voksne: 1 tablett daglig. 

Advarsel: 

Forsterker muligens effekten av blodfortynnende medisin (antikoagulanter). Dosen av blodfortynnende bør kontrolleres i samråd med lege etter begynt inntak av Hvitløk-Long. 

Graviditet: 

Bør kun brukes etter samråd med lege av gravide kvinner og barn under 1 år. 

Bivirkninger: 

Lukten fra pusten og huden kan endres. Allergiske reaksjoner og gastrointestinale plager kan forekomme i sjeldne tilfeller. Anbefaling: Hali-Z 

Oppbevaring
Tørt og beskyttet mot varme og lys i maksimalt 2 år. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Inngår i kategoriene
Hvitløk

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.