Itouchsure bekkenbunnstrenere

Få sterke muskler i bekkenbunnen ved hjelp av Itouchsure. På denne siden finner du bekkenbunnstrenere for både menn og kvinner, som kan hjelpe mot inkontinens. Les mer om bekkenbunnstreneren her!

Hvorfor skal jeg trene bekkenbunnen? | Hvordan fungerer en bekkenbunnstrener?

4 Produkt(er)

Itouchsure – en del av MediGroup

De lidenskapelige menneskene fra MediGroup står bak serien med treningsapparater for bekkenbunn, kalt Itouchsure. Målet hos MediGroup er at flest mulig kan få glede og hjelp av å bruke deres ulike produkter, og at de på denne måten kan utgjøre en forskjell for mange.

Produktene er alle godkjent som medisinsk utstyr, og derfor kan du som forbruker være sikker på at produktet oppfyller kravene til både kvalitet og sikkerhet i forbindelse med bruk.
 
Itouchsure er en serie produkter som kan hjelpe til med å trene bekkenbunnen hos både menn og kvinner. Bekkenbunnstrenerne har ulike programmer og prober, slik at du kan finne produktet og løsningen som passer deg best.


Hvorfor skal jeg trene bekkenbunnen?

Bekkenbunnen spiller en viktig rolle for å ha kontroll og følelse når det gjelder lukking av urinrør, endetarmsåpning og skjedeåpning hos kvinner.

Svake muskler i bekkenbunnen kan gjøre at du kan oppleve inkontinens – det vil si ufrivillige urinlekkasjer av varierende grad. For noen er inkontinens små drypp forbundet med fysisk aktivitet, hosting eller latter, men det kan også bety tap av kontinens og en plutselig og ubeleilig trang til å tisse.
 
Inkontinens ses oftere hos kvinner enn hos menn, og i forbindelse med graviditet og fødsel er også sterk bekkenbunnsmuskulatur viktig. Graviditet og fødsel legger mye press på bekkenbunnsmuskulaturen i form av økt vekt, trykk og mulig tøying. Etter en graviditet er du som kvinne mer utsatt for inkontinens og/eller nedsunket livmor, men dette kan du forebygge ved å trene bekkenbunnsmuskulaturen allerede før, under og etter svangerskapet.


Hvordan fungerer en bekkenbunnstrener?

Den beste metoden for å trene bekkenbunnen er gjennom knipeøvelser, men det kan være vanskelig å være sikker på at knipeøvelsene gjøres riktig. Derfor kan en elektrisk bekkenbunnstrener være en god hjelp for å komme i gang med bekkenbunnstrening, da du kan få en følelse av hvilke muskler som må aktiveres under treningen.

Bekkenbunnstrene fra Itouchsure er utstyrt med EMS (Electrical Muscle Stimulation), som er skånsom elektrisk stimulering som sendes ut fra en vaginal eller anal sonde. Denne typen stimulering gjør at musklene trekker seg sammen og deretter slapper av, og det kan bidra til å skjerpe bevisstheten om musklene i bekkenbunnen, slik at du lettere kan utføre knipeøvelser selv i fremtiden.
 
Du bør bruke bekkenbunnstreneren i minst 20 minutter daglig for å kjenne en effekt over tid. Itouchsure bekkenbunnstrener har forskjellige programmer, alle spesielt utviklet for å lindre ulike typer inkontinens.
 
Det skal ikke føles ubehagelig å bruke bekkenbunnstreneren, men når du skal finne riktig innstilling, sett styrken så høyt som det føles behagelig, og skru den så ned ett trinn, for å unngå overstimulering og ømme muskler. Bruker du bekkenbunnstreneren på kvelden, trenger du ikke være redd for å overtrene musklene, for bekkenbunnstreneren slår seg av når programmet er over.


Bekkenbunnstrener for kvinner - Itouchsure startpakke

Bekkenbunnstreneren for kvinner finner du som en del av en komplett pakke, hvor du får både kontrollenhet, skjedesonde, batterier, ledning, oppbevaringspose og bruksanvisning for bruk av bekkenbunnstrener. Dette startsettet er perfekt for å komme i gang med bekkenbunnstrening og kan justeres til ulike programmer og styrker slik at du kan finne en komfortabel, men effektiv setting.

Hvis du lider av nikkelallergi, kan du i stedet for den klassiske skjedesonden kjøpe Itouchsure nikkelfri gullvaginalsonde, som har samme effekt og bruk som skjedesonden som følger med i startsettet. Denne nikkelfrie sonden er spesielt egnet for personer som er allergiske mot ikke-edle metaller eller lateks.

Skjedesonden har liten diameter og passer derfor de fleste. Hvis den fortsatt føles ubehagelig og for stor, kan den litt mindre analsonden enkelt brukes i stedet. Den har en diameter på 1,96 cm, og fyller derfor ikke fullt så mye som den vanlige skjedesonden. Vær oppmerksom på at probene er personlige og må rengjøres etter hver bruk. Dette gjøres for eksempel med en opprevet klut og mildt oppvaskmiddel eller milde rengjøringsservietter.

Du kan lese mer om de mange fordelene med bekkenbunnstrener for kvinner her!


Startpakke med bekkenbunnstrener for menn

Menn kan også oppleve mange gode effekter av bekkenbunnstrening, og det kan forebygge og hjelpe mot problemer og plager som: inkontinens, hyppig vannlating og ereksjonsproblemer. Generelt vil sterkere bekkenbunnsmuskler bety større kontroll over blæren og magen, og med en bekkenbunnstrener som Itouchsure bekkenbunnstrener for menn kan du være sikker på at du trener de riktige musklene - den elektriske stimuleringen trener muskler automatisk.

Bekkenbunnstrener-startpakken for menn fra Itouchsure inneholder Itouchsure-kontrollenhet, analsonde, batterier, ledning, oppbevaringspose og bruksanvisning, så du er klar til å trene bekkenbunnsmuskulaturen.


Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.