Immunforsvar

119 Produkt(er)

Kosttilskudd for immunforsvaret

Immunsystemet er hele kroppens forsvarsmekanisme. Det er derfor av stor betydning at det pleies og næres slik at det fungerer optimalt. Et sterkt immunforsvar er i stand til å avvise fremmede organismer og bekjempe bakterier, holde kroppen i balanse og noen ganger holde sykdommer på avstand.

Urter, melkesyrebakterier, fettsyrer, vitaminer og mineraler støtter alle de næringskompleksene som kroppen trenger for å fungere optimalt.

Hos Med24.no finner du et bredt utvalg av kosttilskudd for immunforsvaret til utrolig konkurransedyktige priser, fra noen av de største og mest anerkjente merkene. Du finner kosttilskudd til både barn og voksne!

Kroppens naturlige forsvar

Immunforsvaret består av ulike celler, hvorav de fleste er hvite blodceller (leukocytter). Immunforsvarscellene har ansvaret for å angripe og beskytte oss mot alt fra bakterier og virus til fremmede organismer. Det er også i stand til å gjenkjenne visse organismer, og derfor er det ofte i stand til å drepe flere bakterier før de bryter ut som sykdom i kroppen.

Det kan virke veldig ambivalent, men tvert imot er bakterier også nødvendige for kroppen, ettersom de bidrar til å stimulere immunforsvaret vårt og øke opptaket av viktige vitaminer og mineraler.

Men på samme måte som immunforsvaret tar vare på oss, må vi også ta godt vare på det. Det er ingen selvfølge at immunforsvaret er i stand til å holde infeksjonssykdommer som forkjølelse og influensa på avstand. Disse bæres av skadelige bakterier og virus, mens ufarlige og gunstige bakterier er en selvfølge for systemet vårt.

Det beste vi kan gjøre for å ivareta vår smarte forsvarsmekanisme, er å opprettholde god hygiene generelt og sørge for at vi får i oss de essensielle næringsstoffene som trengs for å bidra til optimal helse og styrking av immunforsvaret.

Få hjelp fra ekspertene

Hos Med24.no er vi eksperter på både kosttilskudd og naturmidler. Derfor vet vi hvor vanskelig det kan være å navigere seg i jungelen av i vitaminer, mineraler og hvilke kosttilskudd som bidrar til det kroppen din trenger. Derfor har vi et profesjonelt team bestående av farmasøyter som står klare til å hjelpe deg med dine spørsmål!

Vi har også sørget for å sikre et utvalg av de beste, sunneste og mest kvalitetsbevisste valgene innen kosttilskudd for immunforsvaret, slik at du aldri går forgjeves! Du kan lese mer om immunforsvaret og hvordan du kan bidra til å styrke det med kosttilskudd nedenfor.

Styrke immunforsvaret ditt

Tilstrekkelig søvn, god hygiene og et sunt og variert kosthold eller bruk av kosttilskudd er noen få nøkkelord som immunforsvaret krever. Men samtidig er det så mange faktorer som spiller en rolle for helsen vår at det noen ganger kan virke uoversiktlig.

Stress er en av faktorene vi bør unngå. Det fører til frigjøring av kortisol, noe som ikke er gunstig for immunforsvaret. Mangel på søvn gjør også at systemet ikke får nok "arbeidstid" til å forberede kroppen på å bli utsatt for farlige infeksjoner.

Et problem i vår tid er at store deler av befolkningen ikke oppfyller kravene til kosthold og mosjon. Dette skaper dårlige forutsetninger for å opprettholde en god helse og kan føre til en rekke sykdommer og plager som vi kunne ha unngått.

Kosttilskudd som styrker immunforsvaret

Mange næringsstoffer er viktige for immunforsvaret vårt. Melkesyrebakterier er for eksempel gunstige for bakteriefloraen i mage-tarmkanalen og er derfor også nyttige for immunforsvaret. Kundefavoritter og kjente merkevarer som Symbioflor+ fra Biosym og Solaray Selen inneholder disse naturlige bakteriene.

Blant vitamintilskuddene som er bra for immunforsvaret, finner du disse 5:

  • Vitamin A: bidrar til et normalt fungerende immunsystem.
  • Vitamin B9: bidrar til immunsystemets stoffskifte.
  • Vitamin B12: bidrar til immunsystemets normale funksjon.
  • Vitamin C: bidrar til å opprettholde et normalt fungerende immunsystem, spesielt under og etter anstrengende fysisk aktivitet.
  • Vitamin D: bidrar til å styrke immunforsvaret.

Når det gjelder mineraler, bidrar disse fire også til immunsystemets normale funksjon:

  • Jern
  • Kobber
  • Selen
  • Sink

Kjøp kosttilskudd for immunforsvaret på Med24.no

Her finner du de største merkene og favorittene innen kosttilskudd. Vi har kosttilskudd for både barn og voksne i sortimentet vårt, blant annet Puori Vitamin D3, Strath Drops og Kids Zoo Propolis, som alle bidrar til din helse og et optimalt fungerende immunforsvar med sine viktige og nøye utvalgte stoffer.

Enten du ønsker å finne et kosttilskudd som er veganervennlig, laktosefritt eller økologisk, finnes det en perfekt match i vårt sortiment. Du finner enkelt frem til ønsket produkt ved hjelp av søkefeltet og kategoriseringene på siden. Hvis du trenger hjelp med valget ditt, kan du kontakte en av våre eksperter her!


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.