Graviditetstest

Sikre graviditetstester som gir sikkert svar på 1-2 minutter

mann og kvinne som ser på graviditetstest
Med en graviditetstest kan du enkelt og fort få svar på om du er gravid. En graviditetstest er veldig lett å ta. Kjøp f.eks AccuTest Graviditetstest Kassett, så bruker du den samme graviditetstesten som brukes i mange danske legesentre. Den er også en billig test, i forhold til kvaliteten og sikkerheten. Clearblue er en av de mest populære på marketed, og kommer med 3 tester i boksen og du får svar i løpet av ett minutt. Med24.no sender alltid pakker i en diskret innpakning, og med med24.no/BlueMedico som avsender. Du kan også besøke vår partner BabyOrNot.no, hvor du kan lese mye mere om graviditet og graviditetstester.

Hvordan fungerer en graviditetstest?

Hjemmetester fungerer ved å teste urinen. De aller fleste tester anbefaler at man tester tidligst 4 dager før forventet menstruasjon. Man kan også teste tidligere, men hvis svaret er negativt, anbefales det å teste igjen nærmere forventet menstruasjon.

Testene fungerer ved at de måler HCG i urinen, og de aller fleste testene kan påvise gradivitet så tidlig som 6 til 15 dager etter befruktning. Det aller sikreste er å bruke morgenurin, dvs. den første urinen man kommer av med om morgenen, da HCG nivået er høyest om morgenen.

Hvis testen er negativ, men menstruasjonen likevel uteblir, anbefales det også at man gjentar testen.

Hold absorberingsdelen av testen inn i urinstrålen i ca 5 sekunder, og vent til testens display, enten digitalt eller med fargelinjer, endrer seg. Dette kan ta fra 1 ti l2 minutter, avhengig av hvilken test man bruker.

Fri frakt fra 699 kr
Med Helt Hjem eller Postnord
14 dagers returrett
14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen
Medlemsbonus
Du får bonus hver gang du handler hos oss
Kundeservice
Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (10-14 hverdager) eller email info@med24.no
Abonner på vårt nyhetsbrev!
Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få beskjed om nyheter og tilbud