Kjølematte til hund

Synes hunden din det er vanskelig å tåle sommervarmen, og leter du etter den beste kjølematten til hunden din? Hundens komfort og velvære er en topprioritet hos oss. Derfor finner du et bredt utvalg av gode kjølematter til din beste venn her!

Hva gjør en kjølematte? | Gode ​​råd for å reise med hunden din | Vedlikehold av kjølematte

15 Produkt(er)

Kjølematte til hunden din – bidrar til å kjøle ned din beste venn på varme dager

Når sommervarmen kommer er det mange av oss nyter de stekende solstrålene – når det blir for varmt drikker vi noe kaldt eller hopper i skyggen. Men det er ikke bare vi mennesker som trenger å kjøle oss ned når sommervarmen melder sin ankomst. Det gjør også våre firbeinte venner. Varmen kan være hard for hunden din, og det er derfor viktig at hunden din kjøles ned i løpet av dagen, slik at den ikke blir syk eller får heteslag.

Det kan være alvorlig for hunder å bli overopphetet i det varme været. En kjølematte hjelper til med å regulere hundens kroppstemperatur og redusere risikoen for overoppheting.

Med en kjølematte til hunden din kan du leke ute i hagen og nyte det herlige været uten at hunden din blir for varm eller overopphetes. En kjølematte kan raskt og effektivt kjøle ned hunden din, og du kan enkelt ta den med deg på sommerferien. En kjølematte kan også legges i bilen og i hundesengen slik at hunden din kan sove godt selv i varme temperaturer.

Hva gjør en kjølematte?

En kjølematte for hunder er en spesialdesignet pute som bruker ulike kjøleteknologier for å regulere kroppstemperaturen og holde hunden kjølig i varmt vær. Kjølemattene kommer i forskjellige størrelser og typer, men deres primære formål er det samme – å holde hunden din komfortabel i varmen.

Kjølematter for hunder er enkle å bruke. Du trenger ikke å sette den i fryseren eller kjøleskapet for at den skal være klar. Kjølematten fungerer som en gelpute som bare må brettes ut, og inneholder en kjølende gel. Når den er brettet ut og klar, vil kjøleeffekten oppstå ved kroppskontakt med hunden din. Enkelt som bare det, og hunden din vil takke deg for investeringen på varme sommerdager.

OBS! Når kjølematten ikke er i bruk, bør den oppbevares på et kjølig og tørt sted for å opprettholde kjøleegenskapene. Unngå å utsette den for direkte sollys eller høy varme, da dette kan skade effektiviteten.Tar du med deg hunden din på ferie?

Skal du ta med hunden din på sommerferie er det viktig at du er oppmerksom på klimaforandringer. Hunden din er kanskje ikke vant til den varme vinden, den fuktige luften og de ekstra høye temperaturene. Heldigvis finnes det flere måter å kjøle ned hunden på i varmen, og her vil vi veilede deg til hvordan du best tar vare på hunden din i varmen – også når du er på ferie.

1. Hopp inn i skyggen

Sørg for at det er områder i hagen, på stranden eller i feriebyen hvor f.eks store trær eller en parasoll skaper skygge. Da kan hunden din alltid trekke seg tilbake til skyggen og kjøle seg ned når det blir for varmt. Hunder tåler ikke å være i direkte sollys like lett som mennesker kan.

2. Rikelig med vann

Det er også viktig at hunden din får nok vann når den er i varmen. Vann bidrar til å kjøle hundene ned, og sommervarmen gjør hunden din ekstra tørst. Sørg derfor alltid for å ha vann ved siden av deg når du er på ferie med hunden, går tur i solen eller bare leker ute i hagen. Vi selger KW drikkeflaske for hunder som er praktisk å ha med på tur. Det kan være lurt å vente med den lange turen til solen ikke er på sitt sterkeste, men husk å ta pauser i skyggen hvis du går ut i middagssola.

3. Ta med deg en kjølematte på reise

Er hunden din fornøyd med kjølematten sin hjemme, kan den være et godt supplement til reisen. Kjølematter kan være en kilde til stor komfort for hunden din. De kan hjelpe hunden din med å finne et kjølig sted å hvile og slappe av på de varmeste delene av dagen.
Vedlikehold og rengjøring av kjølematter

Det er viktig å holde kjølematten i god stand for å sikre lang levetid og effektivitet. Unngå å la den stå i direkte sollys, da dette kan ødelegge gelen og dens kjølende effekt.

De fleste kjølemattene kan enkelt rengjøres med en fuktig klut og mild såpe. Det er viktig å holde matten ren for å unngå opphopning av bakterier og mugg, som kan skade mattens effektivitet og være usunn for hunden din.


Hos Med24.no selger vi kjølematter til hunder fra merker som kan kvalitet, og bryr seg om hunders velvære og helse. Finn kjølematten som passer hunden din og gjør det behagelig for hunden din å leke og slappe av i sommervarmen.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.