Godbiter til hund Godbiter til katt

Godbiter

Godbiter til trening og kos for både hund og katt

De fleste dyr elsker godbiter! Derfor har vi sørget for et nøye utvalgt sortiment av godbiter til hund og katt. Les mer om godbiter her!

195 Produkt(er)

Godbiter for hunder og katter

Godbiter er gode å ha i hjemmet av flere grunner. Både fordi kjæledyret ditt vil elske å bli bortskjemt litt ekstra, men også fordi du kan bruke dem til å trene med.

Enten du er på utkikk etter godbiter til store hunder, små hunder eller godbiter til katter, har vi et stort utvalg av deilige snacks som får kjæledyret ditt til å få vann i munnen.

Myke godbiter til trening

Ønsker du å begynne å trene hunden eller katten din selv, enten hjemme eller på tur, er det lurt å ha noen deilige godbiter liggende når hunden eller katten har gjort det bra og må belønnes.

Mange tror kanskje ikke det, men akkurat som hunder kan katter faktisk trenes godt. Trening er et aktivt samspill mellom deg og kjæledyret ditt, og kan også være en god måte å knytte et enda tettere bånd på. Du kan godt oppleve at katter ikke er like lærevillige som hunder, men med de riktige godbitene er du på god vei.

Bruker du myke godbiter er du med på å beskytte hundens og kattens tenner, og de er enkle å spise i forbindelse med trening. At godbitene er myke er spesielt viktig hvis du ønsker godbiter til valper, da valpenes melketenner ikke må tygge på for harde godbiter.

Hunden og katten din fortjener kun det beste, så kjøp godbiter av god kvalitet. Din beste venn vil takke deg for det!

Godbiter til valper

I de fleste tilfeller tåler ikke valper nøyaktig samme diett som voksne hunder. Derfor finner du også hundegodbiter til valper her.

Hundegodbiter til valpen må være enkle å spise og tygge til f.eks. trening. Hvis godbitene er for harde må valpen bruke lang tid på å tygge dem, og dette kan i noen tilfeller skade tennene dersom godbitene blir for vanskelige å spise. Det er en god idé å sørge for at godbitene til valpen din er små, myke og enkle å spise.


Hos Med24.no har vi et utvalg av godbiter til hund og katt som vil dekke akkurat ditt behov. Enten du trenger myke, harde, store eller små, har vi godtbiter som passer både til snacks og trening! Spør gjerne våre eksperter om råd til å finne perfekte godbiter til ditt kjæledyr.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.