HH SimonsenMed HH Simonsens produkter kan du få salongkvalitet hjemme. Les mer om HH Simonsen her:

Om HH Simonsen | HH Simonsen-produkter | Det beste resultatet

75 Produkt(er)

Style håret ditt med HH Simonsen

Er håret ditt alltid det første du vurderer når du ser deg i speilet? Hos Med24.no finner du et bredt utvalg av HH Simonsen-produkter, så nå er det ikke lenger en unnskyldning for bad hair days. Akkurat det du trodde ikke kunne gjøres kan bli mulig med produkter fra HH Simonsen, og produktene sørger for kun gode hårdager i sikte!


Bak bedriften

Bedriften HH Simonsen startet tilbake i 2003, da tre venner delte en lidenskap for frisørfaget. Med målet om å gjøre profesjonell styling tilgjengelig for alle, er selskapet nå kjent både i Danmark og internasjonalt, hvor HH Simonsens profesjonelle produkter er mye brukt i frisørsalonger, av stylister og av privatpersoner. Merket er kjent for å ha noen av de beste produktene, fra rettetang og krølltang til hårbørster og hårføner. Hos HH Simonsen finner du produkter hvor det ikke er gått på akkord med kvalitet eller holdbarhet, og de har 5 års garanti på sine elektriske artikler (med unntak av hårføner) fordi det er så mye de tror på produktene sine.


Miljøbevisste handlinger

Det er ikke bare kvalitetsbevisste produkter, høy profesjonalitet og utdanning som HH Simonsen setter høyt. Det er også spesielt samfunnsansvar og bærekraft som står i fokus. Det stilles høye krav til produktene deres og de gjør sitt beste for at hele prosessen skal være så miljøvennlig som mulig. HH Simonsen har bl.a. tatt miljøvennlige tiltak som:

  • De elektroniske verktøyene har lavt energiforbruk
  • Børstene deres er produsert i sertifisert tre eller ABS-plast
  • Bærekraftig emballasje
  • Firkantede bokser for å unngå å kaste bort plass
  • Donerer brukte verktøy og sakser til frisørskoler i Afrika

Styringsredskaper

HH Simonsen har virkelig klart å lage stylingverktøy i verdensklasse, som ikke går på kompromiss med noe. Enten du har tykt, tynt, krøllete, rett, langt eller kort hår, har HH Simonsen garantert de rette verktøyene for deg. Vi anbefaler for øvrig alltid at du bruker et varmebeskyttende produkt når du bruker stylingverktøy. Her er HH Simonsen Heat Protection Spray et meget godt valg, da det bl.a. beskytter mot varmeskader og UV-stråler.

HH Simonsen rettetang

For deg som elsker følelsen av luksus og kun vil ha det aller beste. Produktene varmes raskt opp, så det er effektivt og enkelt å rette håret. HH Simonsens rettetang har enten titanbelagte eller teflonbelagte plater med oljer og turmalin, slik at de minimerer frizz og etterlater håret silkemykt og skinnende. En god rettetang kan f.eks. være HH Simonsen True Divinity, som gir deg en ekstraordinær stylingopplevelse.

HH Simonsen krølltang

Vil du ha store flotte korketrekkere, en strandlook med fantastiske bølger eller kanskje noe helt annet? Uansett har HH Simonsen definitivt den rette krølltangen for deg. Du kan få fine store krøller med f.eks. HH Simonsens ROD VS5 eller en strandlook med f.eks. HH Simonsens ROD MIDI VS5. HH Simonsen krølltenger er utstyrt med keramisk teflonbelegg, som sikrer at håret ikke fester seg til overflaten.

HH Simonsen hårføner

Håret skal helst tørke så raskt som mulig og med HH Simonsen hårføner går det som en lek. Fønerne deres er effektive og stillegående, og de er utstyrt med ionteknologi, som minimerer krusing og etterlater håret ditt silkemykt og skinnende. Det er bl.a. HH Simonsen XS Dryer, som er en perfekt størrelse for reiser eller hvis du er på farten. Den ble laget for å yte sitt beste for størrelsen, og tørke håret raskt og effektivt.


HH Simonsen børste

Hos HH Simonsen er ikke en børste bare en børste. De har utviklet en egen serie, hvor de har brukt mye tid på å designe børster for spesifikke hårtyper eller spesifikke oppgaver, fra styling til detangling og maintaining. Alle børster er produsert i sertifisert tre eller ABS-plast og er alle pakket i miljøvennlig PET-plast.

Hos Med24.no finner du de populære HH Simonsen børstene Wonder Brush og Wet Brush:

HH Simonsen Wonder Brush

Denne børsten er utstyrt med de helt fantastiske Smartflex-bustene. Ikke bare hjelper de med å beskytte håret mot brudd, de reduserer også risikoen for flisete tupper. I tillegg virker de stimulerende på blodsirkulasjonen og masserer hodebunnen. HH Simonsen Wonder Brush finnes i flere forskjellige smarte farger.

HH Simonsen Wet Brush

Wet Brush er laget for å ta godt vare på hodebunnen din. Den kan brukes på alle hårtyper og i både vått og tørt hår. Med sin myke bust løser den forsiktig opp knuter og floker uten å knekke hårstået. Har du litt sensitiv hud er denne børsten ekstra god.


Få de beste stylingresultatene

Med produkter fra HH Simonsen i hjemmet ditt blir det en lek for deg å style håret. I det store universet finner du alt du trenger av hår og stylingprodukter. Ønsker du å optimere stylingresultatene dine kan du bruke HH Simonsen sjampo og balsam. Det kan f.eks. være HH Simonsen Dandruff sjampo og balsam, som er utviklet for tørt hår og hodebunn for å motvirke flass.

Trenger du å gjøre det hele litt ekstra deilig, så kan HH Simonsen Styling Lotion gjøre det for deg! Castorolje bidrar det til å gjøre håret mykere, mindre krusete og mye mer glansfullt. Til slutt kan du toppe med HH Simonsen Dry Texture Spray, som gjør at looken holder hele dagen og gir ekstra deilig volum.


Hos Med24.no tilbyr vi HH Simonsen fordi det er et merke som vil gi deg fantastisk pleie og styling av håret. Prøv ut produktene og merk den umiddelbare følelsen av kvalitet og velvære for håret.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.