Klorhexidin liniment 1mg/ml - 125 ml

1
Se alle produkter fra Braun
Varenummer: 44970

Klorhexidin liniment 1mg/ml er et reseptfritt legemiddel som brukes til sårdesinfeksjon

Klorhexidin liniment er et reseptfritt legemiddel som inneholder klorhexidin. Klorheksdin dreper eller hemmer tilvekst av ulike bakterier, og brukes utvortes til desinfeksjon og rensing av sår. Velegnet til skrubbsår, gnagsår, kutt eller rift og til utvortes vasking av for eksempel piercing og øredobber. Klorhexidin liniment brukes også til slimhinnedesinfeksjon i forbindelse med fødsler og desinfeksjon av urinrørsåpning før innlegging av kateter. Kan brukes til både voksne og barn.

Bruk ikke linimentet inne i øregangen eller ved overfølsomhet (allergi) overfor et av innholdsstoffene. Effekten kan reduseres av såpe, blod, puss og andre organiske stoffer. Klorhexidin bør brukes med forsiktighet hos nyfødte, spesielt premature barn. Det kan forårsake kjemiske brannsår. Hos barn bør du unngå å bruke større mengde oppløsning enn nødvendig.

Anvendelse

Brukes på huden for desinfeksjon av sår ved behov. Effekten kan reduseres av såpe, blod, puss og andre organiske stoffer.
Under korken har plastflasken et lite hull i midten som gjør det lettere å spyle.

Forsiktighetsregler

Bruk ikke Klorhexidin Fresenius Kabi dersom du er allergisk overfor klorheksidindiacetat eller noen av de andre innholdsstoffene i dette legemidlet. Må ikke brukes i øret. Klorhexidin Fresenius Kabi kan forårsake kjemiske brannsår. Unngå å bruke større mengde oppløsning enn nødvendig. Les pakningsvedlegget før bruk. 

Gravide og ammende

Ingen kjent risiko.

Oppbevaring

Det er ingen spesielle forholdsregler for oppbevaring. Dersom kroppsvarm oppløsning er ønskelig, kan beholderne oppbevares i varmeskap (+40ºC) i opptil en uke.

Les pakningsvedlegget før bruk

Innhold: 125 ml


Med24 apotek er underlagt apotekloven. Dette produktet kan derfor bare kjøpes av personer over 18 år. Det er kun tillatt å kjøpe ett produkt av gangen.

Innhold: Virkestoffet er klorheksidindiacetat. Andre innholdsstoffer er natriumacetattrihydrat, eddiksyre og vann til injeksjonsvæsker.

Se alle produkter fra Braun
Varenummer: 44970
Legemiddel
Legemiddel

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.