Nikotinsugetabletter

Nikotinsugetabletter er en smart og diskré løsning når røyketrangen melder seg ved røykeslutt.

Kjøp nikotinsugetabletter hos Med24

8 Produkt(er)

Rask virkning

Nikotinsugetabletter er et smart alternativ hvis du ikke liker, eller har mulighet, til å tygge tyggegummi når du kjenner nikotinsuget. Nikotinsugetablettene er enkle og diskré å bruke, da de er små i størrelsen og kommer i praktisk emballasje som er lett å ha med seg på farten, i lommen eller vesken.

En nikotintablett brukes ved å legge tabletten i munnen og suge til du opplever en intens smak. Deretter legges tabletten mellom tannkjøttet og kinnet og flyttes fra side til side med korte mellomrom. Her frigjør den nikotin som tas opp av blodet gjennom slimhinnene i munnen, og sugetabletten løses sakte opp underveis.

Du bør unngå å tygge tabletten, eller innta mat og drikke mens tabletten er i munnen, hvis du ønsker best mulig resultat. Det tar vanligvis rundt 20 minutter før tabletten er helt oppløst, men dette kan variere avhengig av størrelsen på tabletten og hvor intenst du suger på tabletten.

Du vil ganske raskt oppleve effekten av nikotinet, som vil lindre røyketrangen og kroppens behov for nikotin. Du kan også bruke nikotintabletter regelmessig en gang hver eller annenhver time for å forhindre sterk røyketrang eller abstinens fra mangel på nikotin.

Kjøp nikotinsugetabletter hos Med.24

Hos Med24.no kan du finne nikotinsugetabletter fra Nicorette og Nicotinell i ulike styrker og pakninger. Nicorette tilbyr pastiller med 2 mg og 4 mg nikotin pr tablett og Nicotinell har tabletter med 1 mg og 2 mg nikotin pr tablett.

Det anbefales fra Nicorette å starte med 2 mg tablettene hvis du røyker mindre enn 20 sigaretter om dagen og eventuelt bruke 4 mg tablettene hvis du er vant til å røyke mer enn 20 sigaretter. Tablettene med 4 mg kan kjøpes i pakninger med 80 stk. og 2 mg tablettene er tilgjengelige i pakninger på 20, 80. og 160 stk. Tablettene finnes i en frisk fruktsmak, men mange foretrekker også den avkjølende smaken av ismynte.

Fra Nicorette kan du også finne en tablett som skal ligge under tungen og løses sakte opp i løpet av 20 – 30 minutter. Dette er Nicorette Microtab, som finnes i en pakke på 90, der hver enkelt tablett inneholder 2 mg nikotin.

Nicotinell pastiller med 1 mg nikotin anbefales til personer som røyker mindre enn 20 sigaretter daglig og som derfor har en relativt lav avhengighet. Hvis du røyker mellom 20 og 30 sigaretter om dagen før du slutter, anbefaler Nicotinell å velge mellom 1 mg og 2 mg tabletter, avhengig av hvor sterk røyketrangen din er.

For røykere med sterkere avhengighet, som er vant til å røyke mer enn 30 sigaretter om dagen, er sugetablettene med 2 mg nikotin pr. stykk. Både tablettene med 1 mg og 2 mg nikotin finnes i pakninger med 36 stk. og 204 stk., så du kan enten få noen dagers bruk eller i lengre perioder.

Ved bruk av sugetabletter med nikotin kan du risikere å oppleve bivirkninger som økt spyttproduksjon, halsirritasjon, hodepine, kvalme, svimmelhet eller mild forstoppelse.

Tabletter med nikotin kan kjøpes her på Med24.no som reseptfritt legemiddel. Du kan evt kombiner bruken av sugetabletter med et langtidsholdbart nikotinpreparat som et nikotinplaster, som gir en jevn tilførsel av nikotin gjennom dagen, og hvor tablettene kan dempe den akutte og raskt oppståtte røyketrangen.

Vil du vite mer om hvordan du kan slutte å røyke? Les her: Røykeslutt - 10 gode råd

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.