Insektsgiftfjerner/Giftsuger - 1 stk.

1
(1) Skriv eller les anmeldelser
Se alle produkter fra Med24
Varenummer: 4127

Giftsuger – En nødvendig hjelper i hverdagen og på eventyr

Det er alltid en god grunn til å ha en giftavtrekker (insektgiftfjerner) i nærheten slik at du alltid er forberedt dersom behovet skulle oppstå. Det er både lurt å ha en permanent i huset, men også en du kan ha med deg i sekken når du skal på tur, og generelt hvor som helst hvor det er fare for å bli stukket. På denne måten er du garantert alltid klar når uhellet er ute.

En giftsuger kan eliminere ubehag

Måten å redusere ubehag etter et insektstikk og bitt av slanger og skorpioner er kjent fra gammelt av, hvor giften ble sugd ut for å hindre den i å spre seg. Dette giftsugeren er en moderne og effektiv løsning på dette problemet.

Her får du en giftsuger med en sugeevne på 1,4 kg, og oppnår dermed en sugekraft som er større enn noe voksent menneske – kun spedbarn har omtrent samme sugeevne.

Det kalles en insektgiftfjerner eller giftsuger fordi den er klinisk testet for å løse dette problemet. Men den har også, mange steder i verden, blitt brukt mot skorpion- og slangebitt.

Både for allergikere og andre som har vært utsatt for giftige stikk eller bitt, anbefales det, selv om du bruker giftvakuum, at du umiddelbart oppsøker lege eller sykehushjelp etter stikk eller bitt.

Slik bruker du en giftsuger:

Giftuttrekkeren må brukes umiddelbart etter insektstikket eller slangebittet – jo lenger det er etter stikket/bittet før du suger det ut, jo lenger får giften spre seg i kroppen.

  1. Bruk giftsugeren på stikket og trekk i tverrstangen med bare én hånd
  2. Bytt munnstykke for mindre områder (f.eks. fingre). Hvis du har blitt stukket av en bie, fjern/skrap først bort brodden med de utformede endene av tverrstangen. Så kan du bruke giftfjerneren.

Vakuumpumpen er så enkelt konstruert (og dette har vært målet med utviklingen) at selv et lite barn kan bruke den uten problemer.


Innhold: 1 stk.

(1) Skriv eller les anmeldelser
Se alle produkter fra Med24
Varenummer: 4127

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.