Myggmiddel

Beskytt deg mot mygg med en myggspray som holder myggen på avstand. Les mer om våre myggmidler her!

16 Produkt(er)

Hold myggen på avstand med myggspray og andre myggmidler

Når vi kommer rundt mai, begynner høysesongen for mygg i Danmark, så vi må passe på å ikke bli stukket av de små flygende insektene.

Mygg kan være en plage som ødelegger utendørsaktiviteter og forårsaker kløende og irriterende stikk. Det er derfor viktig å beskytte kroppen mot mygg for å unngå ubehagelige konsekvenser som kløe, irritasjon eller til og med allergiske reaksjoner.

Når myggen stikker deg, stikker snabelbiten gjennom huden og frigjør et stoff som hindrer blodet i å koagulere. Myggen kan deretter suge blodet uforstyrret. Dette er det samme stoffet som hos noen mennesker kan forårsake allergiske reaksjoner som kløe, svie og hevelser.

Her kan du lese mer om de ulike myggmidlene og hvordan du bruker dem, slik at du kan beskytte deg effektivt mot mygg og nyte friluftslivet uten bekymringer.


Forebygg myggstikk med en myggspray

En av de mest effektive måtene å beskytte kroppen mot mygg på, er å bruke myggmidler. Disse produktene inneholder aktive ingredienser som DEET, pikaridin eller sitronella, som er kjent for å frastøte myggen og holde den unna, slik at du unngår myggstikk.

Myggspray

En av de mest effektive måtene å holde myggen unna på, er å bruke myggmiddel. Det finnes flere forskjellige typer, noen med ingredienser som DEET, mens andre er mer naturlige med eteriske oljer som sitronella eller eukalyptus.

Blant våre myggsprayer finner du

  • Autan Protection Plus
  • Myggspray
  • Trinol DEET Spray

Påføring av myggspray

Rist flasken og påfør myggsprayen på utsatte områder av kroppen, for eksempel armer og ben. Sørg alltid for å følge produsentens anvisninger nøye, da bruken kan variere fra produkt til produkt.


Lindring av myggstikk

Hvis du har blitt stukket av mygg før, vet du hvor mye det klør, og hvis du klør deg ved et uhell, blir det ofte bare verre. Heldigvis finnes det også midler som kan hjelpe deg med å lindre myggstikkene.

Faaborg Pharma Relief

Faaborg Pharma har utviklet Relief-serien, som er hudpleieprodukter som bidrar til å lindre kløe, svie og irritasjon på huden forårsaket av myggstikk og andre insektstikk. I tillegg har Faaborg Pharma Relief+-produktene også en rensende effekt hvis du ved et uhell har klort deg på bittet på grunn av klorheksidininnholdet.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.