Klamydiatest

De fleste merker ikke at de er smittet av klamydia, og dette gjelder for både kvinner og menn. Hos Med24 kan du enkelt og greit bestille hjemmestester for å påvise om du har klamydia. Vi har også hjemmetester som skal sendes til et laboratorium for svar.

Hvis du har symptomer på at du er smittet av klamydia, bør du oppsøke en lege så hurtig som mulig da det kan føre til sterilitet. Klamydiasmitten kan ligge i kroppen lenge før man i det hele tatt merker symptomer. Mange opplever ingen symptomer og det er derfor best å være på den sikre siden, såfremt man har hatt ubeskyttet sex.

Hva er klamydia? | Symptomer på klamydia | Klamydiatest 

5 Produkt(er)

Klamydiatest eller anonym innsendelse til laboratorium

Om du foretrekker en klamydiatest hvor du selv kan avlese resultatet eller en anonym innsendelse til laboratorium, kan du finne nettopp den testen som dekker ditt behov hos Med.24.no Begge former for tester er ytterst presise, diskrete å ta samt enkle å få svar på. Forskjellen er bare at en klamydia hjemmetest gir et raskt og presist svar hjemme hos deg selv, hvorimot klamydiatesten som videresendes til et laboratorium, har litt ventetid.

Velger du testen som skal sendes inn til et laboratorium, skal du skrive en kode ned fra testens innpakning. 24 timer etter at testen er mottatt kan du finne testresultatet på laboratoriets hjemmeside ved å bruke koden fra innpakningen. På denne måten er testen også 100 % anonym. Ved hjemmetesten tar det ca. 20 minutter å få svar, og svaret er 98 % sikkert!

Der er alltid diskret levering hos Med24.no!
Alle Med24's pakker sendes i diskret innpakning, og det vil utelukkende stå "Med24 / Blue Medico" på din kontoutskrift.

Hva er klamydia?

Klamydia er en kjønnssykdom som på bakgrunn av sine følgetilstander skal tas alvorlig og behandles. Bakteriene invaderer primært cellene i urinrøret eller livmorhalsen, men den kan også ramme endetarmen, munnen eller øynene.

Hvordan smitter klamydia?

Hvordan får man klamydia? Klamydia smitter primært ved seksuell kontakt/ubeskyttet samleie. Dog kan mødre som har en klamydia infeksjon også smitte babyen under fødselen.

Hvordan unngår man klamydia?

Personer som har mange skiftende partnere eller, såfremt man har hatt usikker sex, er man i særlig risiko for å få klamydia. Du kan sikre deg selv bare ved bruk av kondom.

Symptomer på klamydia

Hvis du har symptomer på klamydia, bør du kontakte egen lege så snart som mulig. Klamydiasmitten kan ligge i kroppen lenge før man får symptomer. Selv om man ikke har symptomer på klamydia, kan man godt være smittet. En klamydia hjemmetest er da en enkelt måte å få visshet om du er smittet.

De forskjellige symptomer:

  • Svie ved vannlating samt utflod fra urinrøret eller livmorhalsen.
  • Menn kan oppleve kløe i urinrøret.
  • Under samleie kan kvinner flekkblø eller blø.
  • Kjønnssykdommen kan medføre underlivssmerter samt feber.
  • Man kan oppleve forbigående leddsmerter.
  • Menn kan få betennelse i bitestiklene.

Klamydiatest til kvinner

Klamydia hjemmetest er forskjellige for menn og kvinner, det er derfor viktig at man kjøper den riktige testen. Med24.no forhandler klamydiatester for kvinner som kan tages hjemme hvor resultatet også fås hjemme, samt en test som tas hjemme og sendes anonymt til et laboratorium.

Disse tester omfatter "Test til Klamydia/mycoplasme kvinne", som sendes til laboratorium samt "ABBLO Pharma Klamydia test".

Klamydiatest til menn

Med24.no har utelukkende hjemmetest til testing av klamydia til menn som skal sendes anonymt og diskret til et laboratorium for å få svar. Du kan sjekke resultatet 24 timer etter laboratoriet har mottatt testen.

Disse omfatter "Test til klamydia/mycoplasma mann" samt "Klamydia Test (mann)".

Best selgende test - ABBLO Pharma Klamydia

Mange kvinner foretrekker å motta testresultatene diskret og raskt hjemme - Her gir ABBLO Pharma Klamydia testen et sikkert resultat og en betryggende følelse.

Testen er 98% sikker og gir deg et resultat etter bare 20 minutter! Du skal bare være oppmerksom på:
- At testen er uegnet til bruk under graviditet
- At den ikke kan anvendes under menstruasjon, samt tre dager etter den slutter.
- At den ikke kan anvendes hvis man har en urinveifinseksjon.
- At kun den medfølgende bomullspinnen skal brukes.

Hva gjør jeg hvis testen er positiv?

Tester du positiv for klamydia, bør du kontakte legen så snart som mulig. Såfremt du også tester positiv hos legen, skal du under behandling. I tillegg er det viktig at du kontakter dine seksuelle partnere, så de også kan bli testet!

Behandling av klamydia

Klamydia er lett å behandle og bekjempes ved hjelp av antibiotika. Etter 7-10 dager bør infeksjonen allerede være over, og det vil heretter ikke være mulig å føre smitten videre.

Så lenge man er under behandling eller undersøkelse, skal man enten bruke kondom eller unnvære samleie. Du kan finne et stort sortiment av kondomer hos Med24.no.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.